2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی خوردی قرص چی 

والا دکتر مغز و اعصاب داد همه رو یادم نیس

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
مال اعصابه شوهر من انقد دندوناسو‌ تو‌خواب بهم میزنه من از صداش بیدار میشم ، بعدم صبح بیدار میشه فکش ...

دقیقا مثل همسر من یه مدت مشغله کاری و فکری زیادی داشت شب تا صب دندون قروچه میکرد 

خودمم دارم البته واسه من تو بیداری وقتی ناراحت باشم یا تو خودم برم محکم فکمو فشار مسدم رو هم 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

من دندون قروچه وحشتناکی داشتمو دندونام داغون شدن و از وقتی هم شروع شد که تحت فشار روحی زیادی بودم

خب اعصابه باید بتونی خودت رو از این شرایط تنش زا و افکار بیاری بیرون.من طرف دارو نرفتم چون یکی از اشناهامون با مصرف دارو بدتر شده بود دلیلشم نمیدونم اون رو دیدم دیگه ترسیدم البته اون فشار استرس داشت و روی خودم کار کردم و کم کم بهتر شد تا الان که خوب شده