2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من فقط از اعصاب و تنش های روزانس

من بچه بودم سالیان  دندون قروچه داشتم 

الان هم یه دوره دخترم داشت خوب شد  

منم همون بچگی بعد یه دوره خوب شدم

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

دندون قروجه یعنی همون ک فکتو محکم بهم فشار میدی ؟؟؟ 

منم اینجوریم بعضی وقتا از خواب بیدار میشم فکم درد میکنه بس فشارشون دادم 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

مال اعصابه

شوهر من انقد دندوناسو‌ تو‌خواب بهم میزنه من از صداش بیدار میشم ، بعدم صبح بیدار میشه فکش و‌دندوناش درد داره

فقططططط اعصاب و‌استرس

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

یه مدت خیلی عصبی شده بودم شب فکم در حده بی نهایت فشار میورد به دندونام یعنی صبا از فک درد نمیتونستم صحبت کنم چن شب دستمال کاغذی لوله کردم گزاشتم رو دندونهای اخری که فشار بیاد دندونام رو هم نخورن 

در نهایت با قرص اعصاب خوردن خوب شدم خدا رو شکر وای چه روزهای بدی بود

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

من دندون قروچه ندارم ولی تو خواب از بس دهانم رو محکم می بندم که صبح پا میشم دندونام درد میکنه، یه بار رفته بودم دکتر گفت دندونات ساییده شده باید نایت گارد  بذاری من پیگیر نشدم دیگه