2777
2789
عنوان

پرخوری

182 بازدید | 8 پست

من با اینکه کم غذا میخورم ولی موقعی که سفره پهن میشه نمیتونم جلو خودمو بگیرم مخصوصا شبا خیلی اشتهام باز میشه . قبل غذا چی بخورم که اشتهام کور شه آخه اندامم همهش خوبه فقط یه کم شکم دارم اونم بخاطر اینکه شبا نمیتونم جلو خودمو بگیرم . لطفا کمکم کنین .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من دقیقا مثل شما هستم و فکر میکنم پرخوری عصبی هست ، موقع خوردن بین خوردن کمی وقفه بندازید و در حین خوردن برای لحظه ای کوتاه از سر سفره بلند بشید تا پیام  احساس سیری به مغزتون برسه.

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
دنیادوروزه من که به خودم سختی نمیدمو تامیتونم میخورم

اره عزیزم منم همینو میگم آخه چاق هم نیستم 65 کیلوام قدمم بلنده ولی یه کم شکم دارم شوهرم غر میزنه .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
خوبه که اشتها داری،من که ندارم دنبال راه حلم اشتهام زیادبشه،پوست واستخون شدم😟

مثل خواهر منی شما . با دوتا بچه اصلا اشتها به عذا نداره سرسفره میشینه فقط کاهو میخوره یه وقت من جلوش چیزی میخورم فقط منو نگاه میکنه میگه چقدر قشنگ و با اشتها میخوری .

خوشبحالت كه اشتها داري😔

عزیزم سیب بخور تا دلت ضعف بره من سیب میخورم اونوقت کل یخچال خالی میشه 😊😊