من با اینکه کم غذا میخورم ولی موقعی که سفره پهن میشه نمیتونم جلو خودمو بگیرم مخصوصا شبا خیلی اشتهام باز میشه . قبل غذا چی بخورم که اشتهام کور شه آخه اندامم همهش خوبه فقط یه کم شکم دارم اونم بخاطر اینکه شبا نمیتونم جلو خودمو بگیرم . لطفا کمکم کنین .
خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من دقیقا مثل شما هستم و فکر میکنم پرخوری عصبی هست ، موقع خوردن بین خوردن کمی وقفه بندازید و در حین خوردن برای لحظه ای کوتاه از سر سفره بلند بشید تا پیام احساس سیری به مغزتون برسه.
برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
خوبه که اشتها داری،من که ندارم دنبال راه حلم اشتهام زیادبشه،پوست واستخون شدم😟
مثل خواهر منی شما . با دوتا بچه اصلا اشتها به عذا نداره سرسفره میشینه فقط کاهو میخوره یه وقت من جلوش چیزی میخورم فقط منو نگاه میکنه میگه چقدر قشنگ و با اشتها میخوری .
خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.