2777
2789
عنوان

واقعنی چقدر در ماه پس انداز میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3228 بازدید | 42 پست
[QUOTE=87006506]نه خدارو شکر ما ازاین مشکلا نداریم.هرچی بگم سریع میگیره برام[/QUOT برای منم همینجور ...

همه ی مردا ولخرجن .باید بگیری پولارو ازش😁

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌
با دو تومن سیصد پس انداز میکنی؟واقعا احسنت داری

آخه نه وامی داریم نه قسطی که ای کاش داشتیم شوهرم از وام بدش میاد ولی اگر وام نگیریم هم نمیشه پیشرفتی کرد

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی مردا ولخرجن .باید بگیری پولارو ازش😁

آره بخدا اصلا فکر آینده نیست همینجوری هرچه پیش آید خوش آید داره پیش میره یه ساله شروع کردم پس انداز کاش زودتر متوجه شده بودم 

ماچارو خورده ای نزدیک پنج تومن حقوقمونه.کارتا همه چیز دست منه ازاول نامزدی😁وام برداشتیم دوروبر یک ت ...

وام گرفتن خیلی خوبه به نظرم آدم حداقل میدونه پولش برای یه چیز با ارزش میره برای مابقی نقشه میکشه ولی ما چی ؟پولا خرج میشه اخرشم هیچی نداریم هنوز ماشینم نداریم 

آره منم اینکارو میکنم تعجب میکنه همیشه پول دارم حتی کم ..ولی بدش میاد نمیدونم چرا 

ن من بهش میگم ک چقد دارم شاید از پول اصلی مثلا 50 تومن کمتر بگم دارم ولی میگم پول دارم

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
منم عیدیمو دادم ب شوهرم دیدم هنوز پولشو ندادن واقعا دستش خالی بود بهش گفتم بهم کم کم برگردون ک پس ان ...

شوهر منم برمیگردونه ولی من دلم نمیاد بگیرم

اخه ۷.۸ملیون بش دادم تا بخواد جور کنه خیلی طول میکشه.دستم انقدر خالی شده برا تولدش میخوام کادو بگیرم نمیدونم چیکار کنم 

شوهر منم برمیگردونه ولی من دلم نمیاد بگیرم اخه ۷.۸ملیون بش دادم تا بخواد جور کنه خیلی طول میکشه.دست ...

ما داریم خونه میسازیم من از کادوی عقد 7ملیون تو بانک دارم بهش گفتم بهت میدم ولی اینو دیگه نمیگیرم ازش چون واسه خونه داره خرج میشه.اولش ناراحت بودم چون تنها پس انداز گنده ایه که داریم ولی چون واسه خونست به خودم دلداری دادم ک چه چیزی مهم تر از خونه

ما داریم خونه میسازیم من از کادوی عقد 7ملیون تو بانک دارم بهش گفتم بهت میدم ولی اینو دیگه نمیگیرم از ...

ولی حتما حواست باشه خونه رو به نامت بزنه 

باز کادو یهو میاد دست آدم غمش خوردن داره من اون پول رو قبل ازدواج میرفتم سرکار خورد خورد به سختی جمع کرده بودم بعد گذاشته بودم حساب که عروسی کردیم وام بگیرم برم برا خودم طلا بخرم بعدا برا خرید خونه بدرد میخوره.حالا داستانش مفصله ولی وام رو مادر شوهرم اینا گرفتن و پولم یه مدت الکی راکد موند اگر طلا گرفته بودم الان حدود ۳۵ ملیون می ارزید

حالا از بعد بارداری سر کار هم نمیرم منی که عادت داشتم دستم تو جیبم بود دلم به پس اندازم خوش بود الان که اونم ندارم واقعا سخته از شوهر پول گرفتن برام.یعنی چی مثلا ازش پول بگیرم برم برا خودش کادو بگبرم؟

تو رو خدا راهنمایی کنین چیکار کنم برا توادش

ولی حتما حواست باشه خونه رو به نامت بزنه  باز کادو یهو میاد دست آدم غمش خوردن داره من اون پول ...

منم شاغل بودم قبلا.میدونم سخته.

عزیزم این زمینش نسقیه ولی ی زمین سند دار ب اسممه دیگه این خونه رو نمیشه ب اسمم بزنه..

از خودش خورد خورد پول بگیر براش ی چیز کوچیک بخر