2777
2789
عنوان

واقعنی چقدر در ماه پس انداز میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3228 بازدید | 42 پست

ماه دویست هر هفته پنجاه از شوهرم میگیرم لاب لاش هم ده تومن بیست تومن بهم میده خرج میکنم 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

عزیزم عروس عموی من زن کدبانویی شوهرش راننده تاکسیه و وقتی ازدواج کردن قرار گذاشتن روزی ۵۰ تومن پس انداز کنن بجز جمعه ها ک ۵۰ خرج تفریح خودشون کنن

البته اجاره نمیدادن و خانم خانه دار بود

الان بعد ۶ سال شکر خدا کلی پس انداز کردن

البته ناگفتا نماند درامدشون حداقل روزی ۱۰۰ بود نصفش پس انداز نصفم خرج دو نفر و ماشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پس اندازم خوبه، اما اين تورم و افزايش قيمت هارو كه ميبينم، به كل نا اميد ميشم از پس اندازم. ريال بى ارزش رو جمع كردن، به هيچ دردى نميخوره

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ
من بودم دیگه نیستم.تازه رسیدم به بخش خرج کردن پس انداز ها.عیدی ها و کادو تولد بچمم خرج کردیم 🙁 الب ...

منم عیدیمو دادم ب شوهرم دیدم هنوز پولشو ندادن واقعا دستش خالی بود بهش گفتم بهم کم کم برگردون ک پس انداز کنم خداروشکر پول بدم بهش بهم برمیگرددنه

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

ماچارو خورده ای نزدیک پنج تومن حقوقمونه.کارتا همه چیز دست منه ازاول نامزدی😁وام برداشتیم دوروبر یک تومن میمونه درماه برامون.اونم خرج وسایل خونه.بچه هم نداریم بقیشو میریم خوش گذرونی😁پس اندازقایمکی ندارم چون شوهرم خیلی بام صافو صادقه و دربرابرهمون رفتارم ازمن میبینه

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌

منم بعضی وقتا نا امید میشم و فکر میکنم چه فایده با این تورم ...ولی دوباره فکر میکنم خب همین ها هم نباشه و من حرکتی نزنم یه قرونم پس انداز ندارم حقیقتش دارم پول جمع میکنم برای پیشه خونه ..دلم میخواد مستقل بشم وشوهرم اصلاتو فکر نیست وشدیدا ولخرج

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
ماچارو خورده ای نزدیک پنج تومن حقوقمونه.کارتا همه چیز دست منه ازاول نامزدی😁وام برداشتیم دوروبر یک ت ...

من یه بار لو دادم پس اندازمو ازم گرفت تا تهشو حیف ومیل کرد دیگه توبه کردم 

منم عیدیمو دادم ب شوهرم دیدم هنوز پولشو ندادن واقعا دستش خالی بود بهش گفتم بهم کم کم برگردون ک پس ان ...

آره منم اینکارو میکنم تعجب میکنه همیشه پول دارم حتی کم ..ولی بدش میاد نمیدونم چرا 

من یه بار لو دادم پس اندازمو ازم گرفت تا تهشو حیف ومیل کرد دیگه توبه کردم 

نه خدارو شکر ما ازاین مشکلا نداریم.هرچی بگم سریع میگیره برام

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌

[QUOTE=87006506]نه خدارو شکر ما ازاین مشکلا نداریم.هرچی بگم سریع میگیره برام[/QUOT

برای منم همینجوریه بنده خدا همه چی میگیره ولی خوشش نمیاد پول جمع کنم میگه امروزو عشقه فردا رو کی دیده مشکل من اینه

والا خوبه دیگه 300تومن برای دوتومن ماکه تو قرض نیوفتیم هیچی نداریم

من دلم میخواد تو قرض و وام بیفتیم شاید یکم از ولخرجیش کم بشه شوهرم