2777
2789
عنوان

درد زایمان

147 بازدید | 8 پست

سلام

۳۸ هفته و۳ روزمه و پنجشنبه همین هفته نوبت سزارین دارم،سه روزه درد پریودی دارم ولی ضعیفه،پریروز ی لحظه حسش کردم،دیروز دوبار ولی امروز از عصر دردشو دارم حتی رفتم زیر دوش گرم ک آروم شم،البته خیلی شدیدم نبود ولی ترسیدم

این درد زایمانه ک داره کم کم شروع میشه؟؟

اگه ن پس دردش چجوریه؟بگین ک بدونم دردش چجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

یا زنگ بزن به دکترت بگو.یا زنگ بزن همون بیمارستانی که رزرو کردی بری سزارین ...یا اینکه جضورا برو و معاینه بشو.

حالا که سزارین اجباری هستی پس نزار هم درد طبیعی زاییدن رو بکشی و همم سزارین بشی.از من گفتن بود.

اگه تا شب خوب نشدی برو.

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

درد زایمان درد آزاردهنده اس عزیرم میفهمی ک درد داری.انقباضم شل وسفت شدن شکمه هر کدوم را داری حتما پیگیر باش.حالا اگه بری و معاینه بشی ک خیلی خوبه