2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برید اگه خوب بود منم برم .اخه من دارم مزونیدلینگ میکنم هفته دیگه جلسه دومم میشه.اما درد نداره بی حس ...

سحر بانو جون سلام ،خوندم مزونیدلینگ انجام دادی ،من برای برطرف کردن جای جوش و لک و  شفاف شدن پوست می خوام به نظر شما که مزونیدلینگ انجام دادی واقعا تاثیر داره؟درد داشت؟ خیلی ازت ممنون میشم اگه راهنمايي کنی عزیزم 

تزریق پی ار پی صورت به شرطی که تعداد جلساتی که پزشک مشخص میکنه و همچنین فاصله جلسات درمانی رعایت بشه خیلی خوبه من پی ار پی صورت رو برای جوانسازی پیش دکتر مصطفی خدایاری انجام دادم و خیلی موثر بود و باز هم قصد تمدید دارم. 

ی دوستی برا زیر چشماش میرفت .برای لک میکرونیدلینگ همراه با مزوتراپی انجام بدید عالیه ‌دردسر و هزینه ...

پی ار پی من انجام دادم به شدت جواب گرفتم بی نظیره

تروقران اطلاع ندارین راهنمایی الکی نکنید نیدلینگ وحشتناک دراینده لک میاره پی ار پی بینظیره قشنگ یکسال از سنم کم کرده

سحر بانو جون سلام ،خوندم مزونیدلینگ انجام دادی ،من برای برطرف کردن جای جوش و لک و  شفاف شدن پوس ...

عزیزم مزونیدلینگ هم درد داره هم در آینده لک میاره دی ار پی عالیه چروکای ریزو میبره صورتو پر میکنه لکم میبره

پی ار پی من انجام دادم به شدت جواب گرفتم بی نظیره تروقران اطلاع ندارین راهنمایی الکی نکنید نیدلینگ ...

سلام عزیزم.منم هفت اسفند پی ار پی با سابسیزن انجام دادم.شما گفتین نتیجه گرفتین امیدوار شدم