2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عرضم به حضور شما که چیزهایی که قبل از اقدام به پی آر پی باید بدونید ایناست. پی آر پی معمولا به تنهایی انجام نمیشه و برای تاثیر بیشتر پزشک اون رو به همراه مزوتراپی پیشنهاد میده . باید این رو بدونید که تاثیر پی آر پی یکدفعه نیست بلکه حدود دو ماهی زمان میبره تا متوجه تغییرات بشید. از اون مهمتر اینکه پی آر پی روی ۸۰ در صد بسیار عالی جواب میده و روی ۲۰ در صد دیگه ممکنه هیچ تاثیری نداشته باشه. و در نهایت اینکه بین هر سه تا شش ماه باید تکرار بشه.و تاثیراتش هم جوانسازی پوست و روشن شدن و لیفت هست.

خداوندا به خاطر تمام نعمت هايت از تو سپاسگزارم

سلام من چند سال پیش انجام دادم خیلی عالی بود دیدید نرم افزارها چطوری صورت آدم رو بچه نشون میده دقیقا همین طوری انگاری زیر پوستم اب افتاده بود البته من یک بار انجام دادم و دوامش شش ماه بود حدودا الانم دوست دارم انجام بدم ولی میترسم پوستم هی کش بیاد باز جمع شه تازه بدتر شه 😑خدایی اگه کسی واسه لک تجربه داره بگه من هر کار میکنم تازه داره بدتر میشه چه دکتری بدم به نظرتون؟

من برای ریزش مو و نازک شدن تارهای مو سر ، پی آر پی مو انجام دادم و طی 6 جلسه نتیجه دیدم موهام پرپشت تر شده و تارهاش هم ضخامت خوبی پیدا کرده کلینیک مهراور رفتم پیش دکتر نبی پور 

من برای ریزش مو و نازک شدن تارهای مو سر ، پی آر پی مو انجام دادم و طی 6 جلسه نتیجه دیدم موهام پرپشت ...

سلام گلم من امروز پی ار پی انجام دادم وقتی از رو تخت بلند شدم دیدم زیر سرم پر از خونه یعنی واقعا بیشتر ازمواد پی ار پی از سرم خون رفته بود دکتر گفت عادیه ولی من اصلا حالم بد بود از اون همه خونی که دیدم از سرم ریخته ،ایا کارش درست بوده؟برا شما هم اینجور بود؟

همش نگرانم میگم باور کن هیچی از پی ار پی جذب سرم نشده😔

سلام گلم من امروز پی ار پی انجام دادم وقتی از رو تخت بلند شدم دیدم زیر سرم پر از خونه یعنی واقعا بیش ...

برای من خون اومد ولی اونقدر زیاد که مثل شما باشه 

شاید پوست سرتون نازکه بخاطر همین