مردممون عقب مونده ان دیگه تو همه چی میگن زن باید پایین باشه از شوهرش حتی اختلاف سنی دوسه سال رو هم برای زن بد میدونن و میگن دختره خرابه ولی پسره بچه بوده و اون زن خامش کرده فلانش کرده فقط آرزومه سر همه اونایی که این تبعیضا رو میکنن همین بلا بیاد انگشت همه که رفت سمتشون میفهمن با روح روان بقیه چیکارا که نکردن
مردای ایرانی کلا پرتوقع هستن ربطی به سن خودشونو زنشون نداره ، این طرز فکرت کلا اشتباهه، کم ندیدم مرد ...
منم گفتم که بین زن هایی که از شوهراشون بزرگترن بیشتر دیده شده که زن از همه حق خودش بگذره و با همه چیز بسوزه و بسازه که این مرد رو پررو تر میکنه
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
نمیشه برای همه یه نسخه پیچید حضرت خدیجه از پیامبر ده سال بزرگ تر بود تو نینی سایت خیلی بد میگن راجب این چیزا من خودم شوهرم یازده سال بزرگ تره راضیم اصلا همسنای خودمو بچه میدونم
چیزی که من میبینم اینه مردا مشکلی ندارن بااین مسائل خوده زنا بیشتر مشکل دارن 😂 کامنتارو بخون زن ستی ...
دقیقا 👌 مردا حسادت و خود تحقیری مث زنا ندارن . برا همین به مردی ک با سن بالا میره زن کم سن میگیره میگن دمت گرم تونستی !! اونوقت زنا اگه چند سال بزرگتر باشه از حسادت پاره میشن ! میگن چرا شوهر ما ین بالاس بهش حسادت میکنن حرف میزنن و ..... کلا زنا زن ستیزن ! طرع تاپیک زده ک بخاطر اخم کردنم شوهرم منو زده تو عقد هم بود . خب گفتم هنوز اول کاری جدا شو . زنه دیگه شروع کرد به بدوبیراه !! که مگه لخاطر کتک خوردن جدا بشه !!😑 انقد خو تحقیرم هستن ! به مرده حق میدن بزنتشون ! بخاطر یک لقمه نون ! حالا فک کن بگن زنه مرده رو زده ! مردای دیگه مرد رو میخره میکنن که نزدش سرویسش نکرده !!!
چیزی که من میبینم اینه مردا مشکلی ندارن بااین مسائل خوده زنا بیشتر مشکل دارن 😂 کامنتارو بخون زن ستی ...
دقیقا حالا همون زنا خودشون پشت پرده هزار تا خلاف میکنن بعد به ما میرسن میگن طرفو خام کردی من با یکی ازدواج کردم ددسال ازم کوچیکه کل زنا و دخترای فامیلشون به من میگن خراب و عشوه اومدی و چمیدونم دعا دادی به خورد پسره و چنیدونم اون بچه بوده تو پیر زن بودی گولش زدی خرش کردی اونم برای فقط دوسالل و فقط زن رو مقصر میدونن همین زنای این مدلی اگر شوهراشون خیانت بکنن بهشون تمیگن که شوهرمون عوضی و ۷ خط بوده میگن شوهر ساده ی مارو فلان زن خراب گول زده هیچوقت نمیان بگن ماست ما ترش بوده چون اگر قبول کنن خودشون میان پایین میترسن که انگشت بقیه بره سمتشون مثلا یکی برگرده به زنه بگه تو ایرادی لابد داشتی ک شوهرت خیانت کرده بهت برای همین که یه وقت خودشون مقصر جلوه نشن بقیه رو هر جور بتونن کوجیک و حقیر میکنن
خب الان اون ساخته ! انگار تو سوختی !! چیش بتو ربط داره ک انقد عصبانی برخورد کردی با قضیه ؟!! فک نمیک ...
من گفتم این جور ازدواج ها که زن از مرد بزرگتره غلطه
عصبانی نشدم
تو عصبانی شدی و سوختی از حرفام از پست هات مشخصه😆😆
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏