2777
2789
عنوان

در چه حالين

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای محکم بودم ولی چه میشه کرد چقدر دعا کردم ولی خدا صدامو نشنید دیگه از خدا هم بریدم امروز کفر گفتم

نگو اینجوری قربونت برم خدا بزرگه ایشالا درست میشه من ی روزایی انقد ناامید بودم میگفتم یعنی میشه خوشبخت بشم یعنی روزی میرسه ک گریه نکنم طول کشید اما بالاخره شد 

نگو اینجوری قربونت برم خدا بزرگه ایشالا درست میشه من ی روزایی انقد ناامید بودم میگفتم یعنی میشه خوشب ...

چی بگم که الان اشکم میاد

شوهرم تو کارش پاپوش درست کردن

خیلی مرد پاکیه

الان بیکاره

امروز رفت شهر دیگه مصاحبه نشد تا پرس و جو می کنن میگن نه

خدا باعث و بانیش رو نبخشه

چی بگم که الان اشکم میاد شوهرم تو کارش پاپوش درست کردن خیلی مرد پاکیه الان بیکاره امروز رفت شهر ...

خدا لعنت کنه اینجور ادمارو ک باعث روزی یکی دیگه میشن حتما شوهرت خیلی تو فشاره با این گرونی خیلی سخته خدا کمکش کنه ایشالا

وزنش کمه؟ منم لعاب برنجو شروع کردم الان میخوام شبرخشکشو عوض کنم بلکه وزن بگیره لاغر بنظر میرسه

آره بردنش درمونگاه پایین تر از نمودارش بود 400 گرم کم داشت شیر خودمو میخوره فقط بازیگوشی میکنه کم میخوره شیرم هم کم و زیاد میشه بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا کمه منم کمکی شروع کردم

چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید  
آره بردنش درمونگاه پایین تر از نمودارش بود 400 گرم کم داشت شیر خودمو میخوره فقط بازیگوشی میکنه کم می ...

خیلی سخته این وزن نگرفتن  من ک اعصاب برام نمونده پسرم درست و حسابی شیرم نمیخوره کلافم کرده

خدا لعنت کنه اینجور ادمارو ک باعث روزی یکی دیگه میشن حتما شوهرت خیلی تو فشاره با این گرونی خیلی سخته ...

فکر آبروش براش بدتره

تو عمرش همیشه سالم زندگی کرده

حالا اینجوری میترسم از غصه دق کنه

گفتم شاید امروز کارش درست بشه فراموش کنه

ولی انگار خدا هم ما رو نمیبینه

خیلی سخته این وزن نگرفتن  من ک اعصاب برام نمونده پسرم درست و حسابی شیرم نمیخوره کلافم کرده

آره خیلی نمیدونم چرا اینجور شده پسر اولم وزنش خیلی خوب بود ولی این یکی اذیت میکنه میترسم یهو غذا هم نخوره میخوام تنوع بدم یهو زده نشه همش استرس دارم

چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید