2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 215 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مممنونممیشه بگین همین کسی که دوستش دارم چی؟مانع چیه؟ رفع میشه؟چیکار کنم مانع رفع بشه و با عشقم ازدوا ...

۱۵ عدد صلوات هدیه به امام زمان کن برای فرج/و در مورد عشقت با هیچکس مشورت نکن خانمی دیدم از فامیل،گاها عمه و یا خاله

بستگان هست..در دل راز نگه دار...ازدواج دارید بله

عدد دو و سه بنا بر ماه گذاشتیم بلطف خدا

عزیزم میشه بگین حسش بهم چیه و میاد جلو برای ازدواج؟..

صبر و توسل/ولو یک یا علی

حداقل یک هفته صبر کن و نتیجه را تا قبل سه روز میبینی

که جمعا بشه ده روز،نا امید هم نباش

اللهم صل علی محمد و آل محمد یا مهدی

یعنی پیمون شدن،منصرف می شیدزمان تحول شما عصر یعنی روز

لطفا برای منم انجام بده

کی ازدواج میکنم؟

چرا کسایی که میدونم خوبم از نظرشون ولی جلو نمیان یا خواستگاری سر نمیگیره؟

ممکنه کسی دعاگرفته باشه؟

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام: مطلبی در پس ذهن تو مشاهده کردم که به لطف مولا منتظر خ ...

من فردا ام ار ای دارم جوابش چی ؟من کی خوب میشم ؟از استرس الان بیدارم .بگو کی دردهام تمومه و میتونم راحت راه برم وقت اذان الهی ب حاجت دلت برسی

کل شی فان..ای پسر آدم و ای دختر حوابدان و آگاه باش که دنیا محل گذر است،ببخش آنکه خطا کرده براستی خطا ...

لطفا بگو طلا من پیدا میشه؟؟؟؟

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
من فردا ام ار ای دارم جوابش چی ؟من کی خوب میشم ؟از استرس الان بیدارم .بگو کی دردهام تمومه و میتونم ر ...

یه امام زاده نزدیکت دیدم

بوقت گرفتن ضریح و توسل کوتاه،یعنی بگو به ایشون

مشکلاتتون حل میشه..صلوات امام زمان و بفرستید

یک عدد