2789
چند روز بعد تاخیر جواب میده

والا منکه به دکترم گفتم 5 روز تاخیر دارم برم ازمایش گفت نه 10 روز بعد تاخیر اگه منفی بود برو ازمایش که من بعد 12 روز تاخیر پری شدم بعضی ها حتی دیرتر هم متوجه بارداری میشن 

درستش 10 الی 7 روز بعد تاخیره عزیزم 

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ب نظر من الان یدونه بیبی چک بزار اگه مثبت بود برو آزمایش من سر پسرم ده روز قبل پریودی بیبی چکم مثبت شد همون روز رفتم آزمایش اونم مثبت بود ولی بتا پایین بود سه روز بعد تکرار کردم ک چند برابر شده بود 

من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلو‍‍یید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا 

باور کن راست میگم چرا شب الان بزن خو 

من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلو‍‍یید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا 
پنج سال سه ماه پیش سقط کردم 

وای خدا خیلی سخته انتظار سقط دیگه بدتر برات دعا میکنم هر چه زودتر باردارشی و صحیح و سالم به دنیا بیاریش 😍

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍
پناه بر خدا امشب میزنم

بزار صبح که ادرارت غلیظ هست بزن

ولی کلا زوده

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
وای خدا خیلی سخته انتظار سقط دیگه بدتر برات دعا میکنم هر چه زودتر باردارشی و صحیح و سالم به دنیا بیا ...

بدبختی جاریام تند تند عکس بچه هاشون میزارن از مرحله مرحله رشدش اعصابم خرد شده بقران

عزیزم ایشاله توام این ماه مامان میشی برو الان بیبی بزن