2777
2789
عنوان

بچه و دانشگاه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 57 پست
خوب میگی درس برات مهم نیست بچه هم دوست داری خوب بیار دیگه😑😑😑😑😑 ولی عحیبه ترم ۶ باشی بعد بگی در ...

خب علاقه ای ب رشته ام ندارم همشم مبگم تموم شه 

هی تو!تسلیم نشو..باشه؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واحد دقیق یادم نیس.سه ترم مونده

یعنی چی؟ خوب سه ترمی که هرترم ۲۵ واحد برداری یا سه ترمی که هرترم ۱۵ واحد برداری؟ 

تابحال هرترم حدودا چندواحد پاس کردی؟

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

الان ترم ۶ تا به اقدام برسی ۳ ماه طول میکشه چون باید تا سه ماه قبل بارداری فولیک اسید مصرف کنی

تا موقعی که بچه دنیا بیاد درست تموم میشه

بعدم چه اشکالی داره اخه

من خیلی از دوستام وسط ترم بچه دار شدن ، حتی با بچه ادامه دادن 

اصلا درستو رها نکن که بعدش قطعا پشیمونی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
بیزار نیستم.ارزوم ی چیز دیگ بود

رشتت چیه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
چه بد که خودت برات مهم نیست حالا 32 بشه 33 ! یا 34! تفاوتی نداره  همین کار تمام نکردنها یک عیب ...

وقتی اصرارای من ک علاقم ی چیز دیگس واس کسی مهم نیس.فقط میخام این رشته تموم شه با وجود بچه هم دوسدارم رشته مورد علاقمو بخونم

هی تو!تسلیم نشو..باشه؟!
وقتی اصرارای من ک علاقم ی چیز دیگس واس کسی مهم نیس.فقط میخام این رشته تموم شه با وجود بچه هم دوسدارم ...

لیسانستو بگیر بعد برو دنبال علاقت

واقعا حیفه الان رها کنی چیزی نمونده تموم شه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

من این چیزارو فقط تو نینی سایت میبینم

شماهم مثل منید ایا

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
هر ترمی ۲۰ واحد ورداشتم الان ۱۶ واحد

به نظرم برو رشته مور علاقت و تطبیق واحد بزن واحدهای مشابهو انگار گذروندی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
خیلی برام عجیبه تمام نی نی سایتیها به هر قیمتی بچه میخوان کم کم داره شاخام در میاد😱🤔

ب هر قیمتی نخاستم .فقط دیگ انگار از بس زور بوده این رشته واسم میگم نمیخامش

هی تو!تسلیم نشو..باشه؟!