2777
2789
عنوان

بچه و دانشگاه😐

436 بازدید | 57 پست

سلام ب همگی

من دانشجو ترم ۶ ام و چن ماهه ازدواج کردم

و شدیدا دلم بچه میخاد!

اونقد هم رشتمو دوسندارم ک بخاطر بچه ولش کنم ولی بقیه میگن نکنه بشیمون شی

شوهرمم ده سال ازم بزرگتره و با بوه ۳۲ سال فاصلع سنی داره!میشه بابابزرگش ولی اونم میگ بچه دار شیم درس بی درس نمیخام با شکم باد کرده بری سرکلاس.موندم چجور راضیش کنم ک درس واسم مهم نیس چون اصلا مورد علاقم نیست و بخاطر اصرار خودش ادامه دادم

ببخشید زیاد شد

هی تو!تسلیم نشو..باشه؟!

چندواحد مونده دقیقا؟

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میگی درس برات مهم نیست بچه هم دوست داری خوب بیار دیگه😑😑😑😑😑

ولی عحیبه ترم ۶ باشی بعد بگی درس برام مهم نیست!!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

یکی مث تو از درس بیزاره 

یکی مث من ارزوم بود درس بخونم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

اصلا به تفاوت سنی نگاه نکن باید زودتر ازدواج میکرد بتوچه 😕 دو ترم دیگه داری؟ البته اول برو چکاب بارداری ببینن هردو سالمید یا نه چون ممکنه پوروسه بارداری چند ماه یا چند سال طول بکشه 

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

به نطرم حتی اگه علاقه نداری ادامه بده چون فقط دووووو ترم مونده نمیخواستی بخونی از ترم های اول باید انصراف میدادی نه الان که ترم ۶ هستی

اگه باردار شدی مرخصی بگیر  

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘