به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلویید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا
آره ی سری گفتم گفت احتمالا بارداری شیمیایی بوده ولی آخه فقط ی دفه نبوده ک شاید شش یا هفت دفه این مدل ...
سلام..لطفا میشه هروقت رفتین دکتر بیایین بکین چی گفتن دکترتون..چون برای مننم این اتفاق افتاده
خدایا خودت این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..
اشکالی نداره عزیزم هر چی قسمت باشه همونه الان تو اقدامی
من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلویید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
نه الان ک پریودم ولی بعدش انشااله بازم اقدام میکنم
منم ی بار بیبی چکم اینجوری خوشگل مثبت شد بعد پریود شدم رفتم دکتر گفت تخمکی ک بارور شده ضعیف بوده نمونده