2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 80 پست

[QUOTE=86958077]منم پنج روز مونده ب وقت پریودم بیبی چکم دقیقا مثل واسه شما بعد دوساعت اینجوری شد ولی رنگ داشت یکم صو ...[/QUOTE کی از دادین

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز وقت پریودم نشده روز پری میزنم اگه اون موقع مثبت شد میرم آز میدم

من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلو‍‍یید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا 
منم از این بیبی چکای مثبت زیاد داشتم و بعدش پریود شدم تو تاپیکام هست عکساش ولی انشااله برای شما مثب ...

منم   به خودم قول دادم دیگه بیبی چک نزنم😢

Prove yourself to "yourself" not other
منم از این بیبی چکای مثبت زیاد داشتم و بعدش پریود شدم تو تاپیکام هست عکساش ولی انشااله برای شما مثب ...

نیلو جان شما ک بیبی چکات قشنگ مثبت بوده همون لحظه میافتاد یا ن 

من و داداشم دوقلو هستیم) در حال قدم زدن بودیم. داداشم چند متر جلوتر از من راه می رفت. یارو اول داداشم رو دید بعد اومد جلوتر من رو دید و گفت: دوقلو‍‍یید؟ پ ن پ اجسام از آنچه در آینه می بینید به شما نزدیک تر هستند!حالا خدا دوتا نینی خوشگل گذاشته تو دلم نینی هامم بدنیا 
منم   به خودم قول دادم دیگه بیبی چک نزنم😢

واقعا... من هر موقع بیبی چک از نزدیک میبینم تپش قلب میگیرم از بس خاطره بد دارم ازشون  

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
نیلو جان شما ک بیبی چکات قشنگ مثبت بوده همون لحظه میافتاد یا ن 

بله دیگه تازه این چند تا نمونشه من زیاد از اینا داشتم 

بعضیاش زیر نیم ساعت بعضیاش در عرض ده دقیقه اینطوری میشد 

بله دیگه تازه این چند تا نمونشه من زیاد از اینا داشتم  بعضیاش زیر نیم ساعت بعضیاش در عرض ده دق ...

خب عزیزم شاید بارداری شیمیایی بوده و متوجه نشدی ب دکترت گفتی ک اینجوری میشه 

بله دیگه تازه این چند تا نمونشه من زیاد از اینا داشتم  بعضیاش زیر نیم ساعت بعضیاش در عرض ده دق ...

کیست داری؟ 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

آخه بیبی چکت قشنگ مثبته 

کیست داری؟ 

فک نکنم کیست اینجوری مثبت نشون بده 

سحر جان شما چند ماه اقدامی؟

خب عزیزم شاید بارداری شیمیایی بوده و متوجه نشدی ب دکترت گفتی ک اینجوری میشه 

آره ی سری گفتم گفت احتمالا بارداری شیمیایی بوده ولی آخه فقط ی دفه نبوده ک شاید شش یا هفت دفه این مدلی بود بیبی چکام اون دفه ای ک دکتر گفت بارداریت شیمیایی بوده پریودم خیلی خیلی شدید بود شاید ده برابر پریودای عادی ولی سریای دیگه پریودم معمولی بود

سه شنبه هفته آینده نوبت دکتر دارم باید بهش بگم بیبی چکام مثبت میشه ولی بعدش پریود میشم 

یعنی اولش سفید بعد از یه مدت رنگ گرفت؟

اره دقیقا همینجوری شد اولش ی خط سفید داشت