2777
2789
عنوان

بدون شرح

185 بازدید | 20 پست

پدر شوهرم فوق العاده متعصبه زنش اصلا ارایش نمیکنه با مردا حرف نمیزنه از خونه بیرون نمیره مگه هر سه ماه یبار میره مشهد دکتر قلب 

پدرشوهرمم دایم خونست و خرجشو برادر شوهرم میده یعنی سرمایه از پدرشه کار از خودش 

با این اوصاف جایی نمیرن 

منم گرفتار همچین عتیقه ای شدم ولی شوهرم با حجاب و ارایش مشکلی نداره با حرف زدن با مردا مشکل نداره ولی میگه هر جا میری با هم بریم 😭

خلاصه ما ماشین نداریم پس هیچ جا نمیریم 

فقط هفته ای یبار خونه باباش و بابام 

دیگه هیچ جا

حالا اون روزی بمن میگه واااای دارم دق میکنم بخاطر مامانم همممممش تو‌خونست !!!!! با اون بابای فلان شدم کامل مامانمو زندان کرده !!!! 

نمیذاره هم‌ک‌ما ببریمش بیرون 

منو میگی😐😐😐😐😐

گفتم مگه شرایط من ازون بهتره ؟!!! گفتم ااااارررره تو میری خونه اینو اون 

ولی مامانم هییییچچچچچ جا نمیره !!! 

گفتم والا مامان جونت هر سه ماه یبار میره مشهد اونجا هم با پسر بزرگش هر جا دلش بخواد میره میگرده 

دیگه با نشانه تاسف منو نگاه کرد و سکوت 

خیلی زورم اومد 

الانم دقیق هشت روزه تو خونم یعنی تا دم در نرفتم 😭😐😐😐حالم وحشتناک بده روحیم داغونه دیشب اومد داشت باهام حرف میزد بغضم ترکید یه عالمه گریه کردم بعد میگه بقران ماشین ندارم چکار کنم وگرنه هر شب میبردمت بیرون 

خیلی حالم خراب بود ک حالت تهوع و معده درد شدید گرفتم و به زور خوابیدم 

صبحم بالطبع حالم خوب نبود 

دم رفتن خیلی سرسنگین بود

میگم چته میگه خیلی اخلاقت بده خدافظ 

منم درو باز کردم گفتم بسلامت برو زودتر

...

شوهر منم مثل شوهر تو با این تفاوت که ماشین داره بازم جایی نمیبره من و مگه دکتر که واجب باشه . خرید و کارامم میگم مامانم میکنه مثلا لباس و این چیزا وضعم از تو خیلی بدتر چون خونه بابام هم نمیریم همون هفته ای یک بار که تو میری. تازه زایمان کردم کلی ام افسرده ام

درکت میکنم. سعی کن یک راه برا ارامش خودت پیدا کنی ‌. 

خداروشکر
شوهر منم مثل شوهر تو با این تفاوت که ماشین داره بازم جایی نمیبره من و مگه دکتر که واجب باشه . خرید و ...

چ راهی 

واقعا مرده شور این مدل زندگی رو ببرن 

میدونی ما حبسیم اونم به هیچ گناهی حبس ابد 

...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شبا برید بیرون باهم قدم بزنید. حتی شده نیم ساعت... نیاز به ماشین ندارین. 

آقایون ب مامانا شون حساسن.. شما بهتر بود تو این زمینه مقایسه نمی‌کردید.. در عوض کم کم شوهرتون رو ترغیب به باهم بودن های نیم ساعته در حد پیاده روی کنید.. کم کم که این وضع جا افتاد درخواست هاتونو بیشتر کنید.. 

شبا برید بیرون باهم قدم بزنید. حتی شده نیم ساعت... نیاز به ماشین ندارین.  آقایون ب مامانا شون ...

یبار بارون میومد گفتم بیا بریم قدم بزنیم گفت نهههه اینجا محله ش خوب نیست نمیبرم

...
شبا برید بیرون باهم قدم بزنید. حتی شده نیم ساعت... نیاز به ماشین ندارین.  آقایون ب مامانا شون ...

حالا خوبه خیلیاشون قبل ازدواج اصلا نمیدونن مامانشون چند سالشه!!اونوقت تا زن میگیرن عشق به مادرشون گل میکنه که زن بیچاره رو دق بدن

چ راهی  واقعا مرده شور این مدل زندگی رو ببرن  میدونی ما حبسیم اونم به هیچ گناهی حبس ابد& ...

من خودم و با کارای مختلف تو خونه سرگرم میکردم طراح لباس عروس هستم

برا خودم لباس میدوختم تا قبل بچه .

یا کارای دستی انجام میدادم . یک کتاب خونه بزرگ دارم کتاب میخونم همیشه  

تو خودتو سر گرم کن یکم از شوهرت فاصله بگیر 

اخه زنایی مثل ما که همش تو خونن تا شوهرشون میاد انگار دنیارو بهشون دادن همش دور و ورشیم

از این دور و برش بودن کم کن وقتی هست یکم کتاب بخون یکم پیشش باش تا جایی که بگه بیا اینجا مثلا فیلم ببینیم.

اینطوری کم کم اون میاد سمتت بعدا کاری‌ که بخوای میکنه 

برا من تا مقداری جواب داده بود تا این که حامله شدم همه چی به هم ریخت

خداروشکر
حالا خوبه خیلیاشون قبل ازدواج اصلا نمیدونن مامانشون چند سالشه!!اونوقت تا زن میگیرن عشق به مادرشون گل ...

هر چقد رو این موضوع حساس تر بشید بدتره... ضررش هم قشنگ متوجه خود ماهاست. 

یعنی نمیزاره خودت بری جایی؟شوهر منم منو بیرون نمیبره ماشینم داره.اخرین باری که باهم رفتیم خرید۱۰سال پیش بود😂ولی کاری بش ندارم خودم با دخترم میرم گردش خرید کافی شاپ اینور اونور خلاصه

حالا خوبه خیلیاشون قبل ازدواج اصلا نمیدونن مامانشون چند سالشه!!اونوقت تا زن میگیرن عشق به مادرشون گل ...

وای نگو تا قبل عقدمون شوهرم از خانوادش جدا زندگی میکرد فقط خرجشون و میداد و تمام 

بعد عقدمون یک سالی‌که گذشت عوض شد 

وای مامانم فشارت خوبه قرص داری دکتر رفتی غذا چی میخوری ..... 

خداروشکر