2777
2789
عنوان

ترس من از کتابخانه پدرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 36 پست

همیشه یجورایی از رفتن به اون اتاق در میرفتم و میرم. چندشب پیش رفتم خونه مادرم گفت فلان وسیله رو برام میاری؟ منم روم نشد بگم نمیرم، رفتم همینکه درو باز کردم پشتم لرزید تمام ترسای بچگیم اومد جلوم، بوی اون اتاق..... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وایییی عزیزم😟😞

منم یکبار با دیدن این عکسها چند ماه از زندگیم به معنای واقعی سیاه شد😦😦😦😢😭

راهنمایی میرفتم‌ توی حیاط مدرسه یه  دختری وایستاده بود و برای بقبه کتاب میخوند ...موصوعش شکنجه اسرا ی ایرانی توسط عراقی ها بود یا دقیق یادم نیست شکنجه های ساواک 🤔😟😞

چند تا عکس از شکنجه ها رو دیدم که ابجوش می ریختن رو شون ...

زیاد نگاشون نکروم‌ ...رفتم

اما چند ماه به معنای واقعی زندگیم سیاه و تلخ شد ....مدام جلوی چشمم بودن ...هر لحظه 😢

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
من و خواهرم بچه بودیم عکسهای کتابای کتابخونه بابامو نگاه میکردیم و براشون داستان میگفتیم  ساعت ...

آخییییی منم خیلی دوست داشتم عکسای این کتاب‌هارو یا کتاب‌های علمی رو، شاید یه کتاب 2000 صفحه‌ای 5تا عکس داشت اما می‌نشستم روزی چند دفعه بارها و بارها نگاهشون میکردم، تا اینکه اون کتاب وحشتناک دیدم

وایییی عزیزم😟😞 منم یکبار با دیدن این عکسها چند ماه از زندگیم به معنای واقعی سیاه شد😦😦😦😢😭 را ...

واقعا که ترسناکه، تو این سن یادش میفتم دندونام فشار میدم

اسم کتاب شکنجه اس 

در باره شکنجه چندتا عضو کمیته انقلاب توسط اعضا سازمان مجاهدین هستش هنوزم چاپ میشه این کتاب مال انتشارات یازهراء (س) - تهران

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
فقط میرم برمیدارم میام تمام بدنم میلرزه تا میام بیرون. توروخدا مواظب بچهاتون باشین تو هرسنی هرچی چیز ...

والا پناه برخدا

بیچاره پدر مادر از کجا بفهمن

خدا بچه اینجوری قسمت ادم نکن😂😂😁

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘
اسم کتاب شکنجه اس  در باره شکنجه چندتا عضو کمیته انتقلاب توسط اعضا سازمان مجاهدین هستش هنوزم چ ...

جلدش عکس نداشت، قلبم به طپش افتاد، عکسش نمیذاشتین چیزی نمیشداااا😭

والا پناه برخدا بیچاره پدر مادر از کجا بفهمن خدا بچه اینجوری قسمت ادم نکن😂😂😁

آره، خدا قسمت نکنه😅نمیدونم چرا بچه که بودم فقط دنبال جاهای مرموز خونه بودم😁چوبشم خوردم😞

جلدش عکس نداشت، قلبم به طپش افتاد، عکسش نمیذاشتین چیزی نمیشداااا😭

معذرت میخوام اگه باعث آزارتون شدم گفتم شاید دیگه بزرگ شدین و هراسی ندارید

الان دندوناتونو بهم فشار دادین؟  

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
آخییییی منم خیلی دوست داشتم عکسای این کتاب‌هارو یا کتاب‌های علمی رو، شاید یه کتاب 2000 صفحه‌ای 5تا ع ...

بله میگشتیم عکسهاشو پیدا کنیم چون بچه ها با عکس رابطه برقرار میکنن

عموم دانشجوی پزشکی بود و من و خواهرم همیشه تو اتاقش ولو بودیم و کتابها رو میریختیم کف زمین  و عکس بیماریا را میدیدیم

عموم فقط میگفت قبل غذا این عکسا رو نبینید

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷