2777
2789
عنوان

حق به جانبی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 91 پست
آخه یعنی چی چیزی بشع الان بشه من کلی جهاز خریدم خواهر مهمون دعوت کردیم خونه چیدیم چیکارش کنم 😩

اینقد ساده نباش الان برات نکنه پس توزندکیم نمیکنه

عادتش دادی دیگه حداقلا رو که باید برات انجام بده 

فردا مفتی بری میگه عاشقم بودی هول شدی شوهر گیرت نمی امد دستی دادی 

اقلا باید تلاش کنه نداری با پرتوقع بودن فرق داره اگه تلاش میکرد نداش وازت عذر میخواس باش راه می امدی چون سوهرته 

معنی نداره طلبکارانه طلاتو بخوادبگو خانوادم طلامو میخوان بفروشن جهازو سیسمونی بدن 

مث خودشون بگو رسم نداریم طلا خونه پدریمونو ببریم خونمون 

بگو رسممونه پدرم نگه داره توعیداومناسبتا وتولد بچمون کادوش میدن دوباره بخودمون 

اگه نمیخوای روبازی کنی اقلا بایه سیاستی خودتم ناراحت نشون بده طلاتو نبر بذارپیش مامانت روز مبادا بفروشی برا خودت یا زندگیت 

الانم هرچی بشه بهتره تا بری توزندگی با یه مرد خسیسو پرتوقع سرکنی یعمر زجر بکشی 

الان اینجوره فردا توخرجای زندگی ودارودرمان وبارداریو بچه وخرید برات کم میذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودمم خیلی دلم به حال خودم میسوزه خیلی دلم واسه خانوادم یعنی مادر تنهام میسوزه که چقدر ارزو برام داش ...

همه اینا دست خودته...از الان شل بگیری یه عمر حسرت میمونه رو دلت...زود نیس برای چال کردن ارزوهات....حرفات و خاسته هات رو اگر منطقی هستن رک و روراست ازش بخواه...شوهرت باید بدونه یه سری وظایف داره نسبت بهت نه که همه چیز رو به نفع خودش بپیچونه

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
به خانوادم بگم نمیزارن پامو بذارم تو خونش به خاطر کم کاری خانوادش هرلحظه بهم گفتن اگه نخواستی هرموقع ...

خیلی خوبه ک خانوادت هواتو دارن. این مرد فردای روز میشینه تو خونه میگه برو سر کار پول بیار. شوهر دوستم اینطور بود البته با این تفاوت ک پسره معتاد هم بود دور از جون جدا شدن چون زن گرفته بود ک حمال باشه و خرجشو بده

❤️🧡💛💚💙💜💖
اینقد ساده نباش الان برات نکنه پس توزندکیم نمیکنه عادتش دادی دیگه حداقلا رو که باید برات انجام بده& ...

اخه خسیس نیست الان نداره واقعا میدونم ولی خانوادش دارن و بهش نمیدن اومده به من میگه طلاتو بفروش چیزی که متل خودمه تازه قبول کردم ولی با ناراحتی که طلبکار شد

اینقد ساده نباش الان برات نکنه پس توزندکیم نمیکنه عادتش دادی دیگه حداقلا رو که باید برات انجام بده& ...

گل گفتیییییییییییییی

واقعا چرا پسر می تونه بگه طلاتو بفروش !!!!!!

اما اقا نباید سرویس بخرن چون گرون!!!!!!!

تازه طلبکار

بهترین کار این هست به ایشون بگه قرار شد خرج بشه باری خرید و به قول شما بمونه خونه پدر. 

هر چند به نظرم همچین مردی بعدا چطوری خرج میکنه

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
خیلی خوبه ک خانوادت هواتو دارن. این مرد فردای روز میشینه تو خونه میگه برو سر کار پول بیار. شوهر دوست ...

نبابا نمیزارم به اینجاها برسه میدونه خانوادم پشتمن و بخوام برگردم از خداشونه 

وا بگو ک مارسم نداریم دختر طلاهاشو بیاره خونه ی داماد بگو باید واسه جهاز بدم مامانم اینا و بده مامان ...

اخه دلم نمیخواست دستش جلو فریبه دراز بشه  فردا روز بگه تو زن نبودی تو روزای سخت کنارم نبودی

بگم جنگ میشه نمیزارن عروسی سر بگیره 

بقول دوستمون گفت رو بازی نکن. با فیلم بازی کردن و لوس کردن خودت جلوش مقاومت کن. هرچند ک آدم پررو تا جلوش واینستی از رو نمیره. مث شوهرمن. ینی ن شغل درستی داره ن خونه ن ماشین. حماقت کردم زنش شدم. میگ میخاستی نشی. از دروغ گفت اهل طلاق نیستن. پس چی راحت بهم میگ برو طلاقتو بگیر مهرتم نمیدم اذیتت میکنم. چرا. چون دیده آرزوی بچه دارم. لج کرده نمیذاره بچه دار بشم. تازه یادش اومده هنوز ازهمدیگ شناخت نداریم. مسخره. همش کوتاه اومدم پررو شده.