2777
2789
عنوان

حق به جانبی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 91 پست
نبابا نمیزارم به اینجاها برسه میدونه خانوادم پشتمن و بخوام برگردم از خداشونه 

حتما ب خانوادت بگو. انقدر هم با کم توقع بودنت شأن خانواده رو پایین نیار مگه آسون بزرگت کردن...؟

❤️🧡💛💚💙💜💖
نه سنتی نبود دوست بودیم

استارتر عزیز فکر میکنم ایشون احساسات شما رو دقیق میشناسند و میخوان نوعی عذاب وجدان در شما بوجود بیارن مبنی بر این که شما دارید برای زندگی مشترکتون کم میزارید. کاری که ایشون و خانوادش در واقعیت دارند انجام میدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیزم

خودتو دست کم نگیر...منم مثل شما از خیلی چیزا گذشتم سرویس بدل گرفتم و اخر هم بعد یه سال جدا شدم...عزت خودتو بالا ببر ...بزار برات خرج کنه اشتباه نکن...بزار بجای اینکه به شما فشار بیاره به خانوادش فشار بیاره...از خانوادش قرض کنه بعد از کادوهای عروسی بهشون برگردونه

اخه خسیس نیست الان نداره واقعا میدونم ولی خانوادش دارن و بهش نمیدن اومده به من میگه طلاتو بفروش چیزی ...

به هرحال بعد این همه راه امدن باش تقاضای طلبکارانه ایه 

من تجربیات خودمو میگم شما الان اول زندگی هستی نمیدونی چخبره 

به خودت ظلم نکن این کارو نکن طلای خانه پدرتو دیگه نده

همه اینا دست خودته...از الان شل بگیری یه عمر حسرت میمونه رو دلت...زود نیس برای چال کردن ارزوهات....ح ...

آخه میخوام همش خانوم باشم و به خاطر پول باهاش نجنگم که فکر نکنه تو خونه خودم ندیدم اما همین شد از سرو کولم بالا رفتن 

اخه دلم نمیخواست دستش جلو فریبه دراز بشه  فردا روز بگه تو زن نبودی تو روزای سخت کنارم نبود ...

اون باید مردباشه توبهش تکیه کنی نه اینکه اون روتو حساب مالی کنه 

بخدا دلم برات میسوزه دیدم بعینه که میگم 

مهم نیس اون چی فک میکنه ت واحساستم معمید 

بخانوادتم بگی یا بفهمن حرف مارو بهت میزنن 

خودتم الان گوش ندی چن سال دیگه به حرف ماها میرسی که چن ساله زندگی کزدیم وتازه خرجم کردن 

زنی که خرج نداره ارج نداره به قول قدیمیا راسه

آخه میخوام همش خانوم باشم و به خاطر پول باهاش نجنگم که فکر نکنه تو خونه خودم ندیدم اما همین شد از سر ...

ندید بدید باشی و آب خوش از گلوت بره پایین بهتره تا خانمی کنی و بزنن له ات کنن. خودم تجربه کردم گلم. اونم دوبار. 

آخه میخوام همش خانوم باشم و به خاطر پول باهاش نجنگم که فکر نکنه تو خونه خودم ندیدم اما همین شد از سر ...

ن‌ن من خودم طلا زیاد داشتم الانم شوهرم نمیفروشه یعنی یبار برا چیزی خواستیم بفروشیم باباش بهش گف مگه من طلای زنمو فروختم خونه خریدم توهم نکن دیگه شوهرم هیچ وق اصا دلش نمیاد بفروشه تازه سکه وطلای عقدم کادو به زنه چون جشن عقدو زن میگیره 

شوهرت طلاتو بکیره دیگه نمیده ونمیخره

استارتر عزيز جهيزيه رو كه سما و خانواده تو دادن ،با اين اوصافي كه نعريف كردي عروسي رو هم شما بگيري ،ببخشيد اين اقا جه كاره ان؟؟؟؟ ترو خدا زير بار نرو كه بعدا نميتوني حريفشون بشي

حتي شده عزوسي و به تعويق بندازي 

بعش بگو هر وقت خودت پول دستت اومد عروسي و بگير ،من وظيفه ندارم كه پول عروسي و بدم