2777
2789
عنوان

حق به جانبی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 91 پست
آرت والا حقشون هموناست که ببخشید پارشون کنه با توقعشون تازه ارج و قربشونم بیشتره 

الان جاریم همینجوره نصف جهیزیه رو شوهره خرید خونه شوهره خرید ینی خانم ب اجاره نشینی هم قانع نشد. طلا اینا همچی. الان پسره همش داره قسط میده ایشون هیشکی دعوت نمیکنه خونش یوقت کلاسش میاد پایین منم ادبش کردم دعوتش نکردم اخه من بعد اون عروسشون شدم. 

اعصابم خورد شد..دختر تو همین دورانه که بهش توجه میشه...چار سال دیگه چجورن باهات...حواستو خیلی جمع کن

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی مامان و باباتون قبول کردن سرویس بدل بخرید یا پنهان کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کوچک شدن نداره وقتی هیچ عی ...

بله من به خانوادم گفتم خیلی ناراحت شدن اما من جلوشونو گرفتم گفتم حرفی نزنین چون خانوادش  به همسرم کمک نمیکنن و گفتن سرویسو باید خودش بخره شمام که میدونین شوهرم الان دستش خالیه فقط مادرم به شوهرم گفت ارزش دختر من بیشتر از اینا بود ما به خاطر دخترمون حرفی نزدیم کار خانوادت زرنگ بازی بود چون گفتن عقد نمیخریم عروسی میخریم

اعصابم خورد شد..دختر تو همین دورانه که بهش توجه میشه...چار سال دیگه چجورن باهات...حواستو خیلی جمع کن

خودمم خیلی دلم به حال خودم میسوزه خیلی دلم واسه خانوادم یعنی مادر تنهام میسوزه که چقدر ارزو برام داشت و نشد ولی خودش زن تنها سنگ تموم گذاشت

اها پس طبق گفته ها نمیدم طلاهارو اخه همش با خودم میگم نکنه بگه تو زن زندگی نبودی تو روزای سخت پشتم ن ...

ماهم از همین چیزا ترسیدیم حال و روزمون این شد. حد وسط نگه دار همیشه. ن سواری بده ن کم محلی کن. بنداز گردن خانوادت. بگو نمیذارن. تازه بحرفم گوش کن ب خانوادت بگو چکارمیکنه. 

اها پس طبق گفته ها نمیدم طلاهارو اخه همش با خودم میگم نکنه بگه تو زن زندگی نبودی تو روزای سخت پشتم ن ...

نه عزیزم اگه خودش خریده بود عاره مثلا میشد ک بدی بهش ولی پول باباته. تازه از من میشنوی طلای باباتم نبر خونت بگو پول خودش بود طبق عرف فروخت برای جهاز. این مرد مسئولیت پذیر نیست. فردای روز ب زور کتک هم ک شده میفرستت خونه بابات و میگه تا پول نگرفتی برنگرد. کاش اشتباه نکنی و همه چی رو ب خانوادت بگی

❤️🧡💛💚💙💜💖

استارتر سنتی ازدواج کردید؟ اگر اینطوره که ایشون سنجیده اومدن با عقل نه احساس پس وقت داشتند برآورد کنند هزینه مراسم و‌ این که چقدر میتونن به حمایت خانوادشون دلگرم باشن.

بهش بگو طلاهای من نیست مال خانواده امه

تازه بهش اول جهاز خریدن گفتم اگه مادرم کم بیاره طلامو میفروشم گفت یعنی به مادرت میدی به من نمیدی ؟ بعد به مامانم پیشنهاد دادم گفت دفعه اخرت باشه حرفشونو میزنی

شوهرمن اول ازدواج گفت دستم خالیه مامانم گفت خونه با ما. اجاره خونه رو ینی. طلاهم ک نخریدن. جشنم ک نگ ...

عجب بگو میخواستم برم سرکار مجردی میرفتم و ازدواج نمیکردم  نیازی ب تو نبود ک بگی برم سرکار الان..اینجور آدما پشتوانه ان آخه!!!!آدم نگران آیندش میشه

نه عزیزم اگه خودش خریده بود عاره مثلا میشد ک بدی بهش ولی پول باباته. تازه از من میشنوی طلای باباتم ن ...

به خانوادم بگم نمیزارن پامو بذارم تو خونش به خاطر کم کاری خانوادش هرلحظه بهم گفتن اگه نخواستی هرموقع خواستی برگرد ما پشتتیم

بله من به خانوادم گفتم خیلی ناراحت شدن اما من جلوشونو گرفتم گفتم حرفی نزنین چون خانوادش  ب ...

خب ایه خدا نیست که زود عروسی بگیرن بهش بگو بیشتر صبر میکنید تا عزت و حرمت خانواده تون حفظ بشه، بگو اگه از ابتدا خاناوده ت صادقانه میگفتن اهل خرج نیستن اوکی بود اما نه الان که ..........

در ضمن به ایشون بگو منم باید یه چیزی در مقابل احترام و سازشسم ببینم که ادامه بدم اما الان شما طلبکار هم شدی!!!!!!! بگو زن زندگی مرد نزدگی میخواد نه مرد طلبکار و نمک نشناس

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.