2821
2789
عنوان

کتک☹

1598 بازدید | 34 پست

مامانم روم دست بلند میکنه خیلی😢

سه ماه پیش یه جور چنگ انداخت هنوز جای ناخونش مونده خوب نشده😔

الان واقعا دلم شکست ازش انگار من دختربچه ۱۰سالم😭میگه چرا واینمیسی ظرف بشوری...میگم اومدم آب بخورم باز برمیگشتم میگه غلط کردی بعدشم کتک میزنه😭

مگه مادر نیس؟چجوری میتونه اینطوری دست بلندکنه😔😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده 😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

تو خونه  کمک می کنید ؟

تقسیم وظایف  شده بین تون اصلا ؟

وظایفی ک دارید رو  بی تذکر  و یادآوری ،  انجام می دید ؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بابا من ۱۸ سالمه کنکور دارم میگم بذار بگذره این یه ذره وقت بعدش هرچی میخوای بگو من قبول میکنم اصلا نه توهین میکنم بهش هیچی...همش عزت احترام...اما خیلی دست بلندمیکنه الان یه جور زده که استخون دستم داره تیر میکشه..والا عصبیم نبود...از حموم اومده بود...سرحال بود

حالا شما وظایفم به درستی انجام ندید.

مادرتون حق نداره دست رو شما بلند کنه آخه!

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
2790
2823
2791
2779
2792