2821
2789
عنوان

کتک☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 34 پست

منم همیشه کتک میخوردم البته وقتی سر کار نبودم 

۱۸ ساعت کار میکردم دو شیفت 

یه بار یادمه مث مادر تو چنگ انداخت البته به صورتم میدونی چرا؟ داشتیم بنایی میکردیم تعمیر ساختمون داشتیم گفت برو امروز کاشی بخر برای آشپزخونه منم روم نمیشد برم بازار قاطی مردا 

با همون صورت چنگ زده رفتم سر کار 

بعدشم رفتم کاشی خریدم با وانت برگشتم 😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابا من ۱۸ سالمه کنکور دارم میگم بذار بگذره این یه ذره وقت بعدش هرچی میخوای بگو من قبول میکنم اصلا ن ...

شما لطف کن این 3ماهه باقی مونده تا کنکور رو برو کتابخونه درس بخون که شب فقط بیای خونه و مستقیم بخوابی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بابا من ۱۸ سالمه کنکور دارم میگم بذار بگذره این یه ذره وقت بعدش هرچی میخوای بگو من قبول میکنم اصلا ن ...

با پدرتون حرف بزنید 

رفتار مادرتون عادی نیست.

شما بی احترامی نکن بهش ولی حتما با پدر یا کسی که پشتتون هست بگو تا باهاش حرف بزنن.

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

عزیزم مامانت عصبیه؟!

مشکلی با پدر یا خانواده نداره؟!

قرص خاصی مصرف میکنه؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

یه دفعه که زدت کولی بازی در بیار بگو وای مردم وای مردم درد دارم وقتی بردت بیمارستان کلی ازت آزمایشو عکس گرفتن میفهمه نباید جوری بزنتت جاش سه ماه بمونه مگه پدر کشتگی داره باهات

گاهی اوقات خودجوش توی خونه کار کن.. خواهر منم هی درس رو بهانه میکرد کار نمیکرد.. میرفت اتاق ..میرفتیم میدیم داره گردو میشکنه میخوره..  شمام گاهی بهت نگفته کار کن.. مثلا زمان نی نی سایت اومدن رو کمتر کن برو یه کار کوچیک انجام بده.به چشم مادرت میاد

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

چرا آخه؟😧انقدر خشونت لازم نیست

من 5 دبستان بودم ریاضی یاد نمیگیرفتم مامانم با مداد زد روی پام خیلی بهم برخورد هنوز تو ذهنمه😕

توام به خوبی بگو مامانجان به آرومی هم میتونی بگی

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
اون یه جور ابراز محبته به دل نگیر

شما خیلی محبت دیدی فکرکنم

منم شلغم رو بانمک میخورم😁حلیم رو هم با نمک میخورم😁 تازه؛ داخل روشویی مسواک میزنم🙄 واینکه یه ساله خواننده خاموشم 😶همتون رو هم میشناسم😈😈😈
یه دفعه که زدت کولی بازی در بیار بگو وای مردم وای مردم درد دارم وقتی بردت بیمارستان کلی ازت آزمایشو ...

وایی مردم😂😂😂😂😂

بهتره خودشو بزنه به غش

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
گاهی اوقات خودجوش توی خونه کار کن.. خواهر منم هی درس رو بهانه میکرد کار نمیکرد.. میرفت اتاق ..میرفتی ...

وایی گردو😂😂😂😂😂

چرا کامنت‌هاتون انقدر بامزست

2790
2823
2791
2779
2792