2777
2789

من پیش فروش ثبت نام کردم پارسال قرار اخر تابستون بیاد نمیدونم ب موقع تحویلش بدن یا ن

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 
ما ی هفته ای تحویل دادن

جدی .شمام پیش فروش بوده؟ چ مدلی بوده؟

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیبا۲ رو قرار بود شهریور تحویل بدن، اخر اسفند و دو روز قبل عید تحویل دادن...همون اول هم چراغ چکش روشن شد و سنسور اکسیژن خراب بود...عملا ماشین نیست، فرقونه

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
تیبا۲ رو قرار بود شهریور تحویل بدن، اخر اسفند و دو روز قبل عید تحویل دادن...همون اول هم چراغ چکش روش ...

میگن شانسیه شانس بیاری ماشینت مشکل نداشته باشه.چقد دیررررر دادن 

نه تحویل 45 روزه بود 4 ماه بعدش تحویلمون دادن برا دوستم دوماهه بود 5 ماه بعدش تحویل دادن

ما آذر ثبت نام کردیم 15 دادیم اخر برج 6 هم باید بقیشو بریزیم نوشته ک بعد تکمیل وجه تا ی ماه باید بفرستن

ما آذر ثبت نام کردیم 15 دادیم اخر برج 6 هم باید بقیشو بریزیم نوشته ک بعد تکمیل وجه تا ی ماه باید بفر ...

ما نقد گرفتیم خیر سرشون تحویل فوری بود ان شاالله که برای شما رو به موقع تحویل بدن

خدایا هزار بار شکرت
ما نقد گرفتیم خیر سرشون تحویل فوری بود ان شاالله که برای شما رو به موقع تحویل بدن

ان شالله 

مال ما اولی ساینا بود دومی جی اس کراس

از ساینا راضی بودین؟