2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 49 پست
آفرين به اين فكر نكرده بودم🙏

عزیز دلم اصلش رو که رقم خورده نمیتونه تغییر بده اما راه رسیدن بهش رو راحت میتونه کوتاه کنه 

یا مثلا یک اتفاق بدی که قراره خدای نکرده بیفته با صدقه و دعا شدتش کم میشه مثلایک نفر تو سرنوشتش تصادف بد و وحشتناکی هست اگر صدقه داده باشه و دعا خونده باشه از شدت تصادف کم میشه اما تصادف حتما اتفاق میفته چون تو سرنوشتش بوده اما دیگه عضو از دست دادن در کار نیست و به قول خودمون به خیر میگذره

خدایا شکرت❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حالا درست گفت؟

حال رو دقیقا میگفت...حتی نیت های تو ذهنمو میخوند

چهره افراد رو دقیقا توصیف میکرد...شخصیت هاشون رو دقیقا میگفت

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
اون كه صد البته خدا بهترشو مى ده عوضش كه به صلاحمون نيست 

ولی من حس میکنم دعا راه رو سخت و طولانی میکنه چون ادم مورد ازمایش قرار میگیره که ایا واقعا لایق رسیدن به خواستش هست یا نه

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

حال رو دقیقا میگفت...حتی نیت های تو ذهنمو میخوند چهره افراد رو دقیقا توصیف میکرد...شخصیت هاشون رو د ...

مهم اینده ست وگرنه گذشته و زمان حال رو که اکثرا درست میگن 

اما اینده رو خیلیا اشتباه میگن

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

یعنی سرنوشتمون دست خودمون نیست

اره ولی تا حدودی اعمال مون تعیین کننده سرنوشت هستش...

زمان کوتاه و درست میگن‌بلند مدت و نمیتونن درست بگن

منم همينو الان خوندم توو اون كتابه ، حتى نوشته بود اونايي كه ادعا مى كنن موكل دارن موكل شيطانى دارن و خود فالگير خيلى وقتا ازين موضوع خبر نداره و فقط گذشته و حالو مى تونن بگن و مدت زمان طولانيو نمى تونن بگن چون اولا سرنوشت ادما در حال تغيره مثلا يكى يه كار خوب مى كنه و خيلى اتفاقاى بدو خدا ازش دور مى كنه و اينكه اجنه اجازه ورود به آسمونارو ندارن واسه خبر از آينده 

اين توو قرانم اومده

دقیقا  گذشته و حال که خودمون آگاهیم آینده رو میخوایم بدونیم

چی بگم والا اادم نمیدونه چی درسته چی غلط....من که یه بار پیش یکی فال گرفتم جوری میگف که مو به تن ادم سیخ میشد واقعا تعجب میکردم از کجا اینقدر دقیق میدونه... راجب اینده هم گفت فلان اتفاق برات میوفته اما نمیدونم چرا شرایطی مخالف با اون اتفاق امروز برام پیش اومد... حالا یا اون اقا دروغ میگف یا اینم که هنوز زمان لازمه 

من با دوستم رفتیم فالگیری تو انقلاب تهران....واقعا پشیمونم...موکل داشت و وقتی میخواست تعبیر فال رو ب ...

اداشونه واسه پول درووردن 

يكيم هست توو سعادت آباده همينجوريه انقدر درى ورى گفت 

عزیز دلم اصلش رو که رقم خورده نمیتونه تغییر بده اما راه رسیدن بهش رو راحت میتونه کوتاه کنه  یا ...

درسته 

اصلش مثل پدرو مادرامون به قول دوستمون

ولى خدا خودش گفته بخواه بهت مى دم حتى اونيم كه نمى شه مى دم بهت اگر ندادم بهترشو مى دم به وقتش 

ولى در كل حرفتون درسته

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز