2777
2789
عنوان

فال

282 بازدید | 49 پست

بچها يه كتابى داشتم الان داشتم مى خوندم راجب فال كه سرموشت آدمها بنا به رفتار و اعمالشون در حال تغييره واسه همين فالگيرها آيندرو نمى تونن بگن و فقط از حال و گذشته حرف مى زنن

نظرتون؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله درسته

آخه مثلا دعا میتونه تا حدودی تغییر بده مثلا راه رسیدن به یک هدف رو کوتاه کنه

و اگر دقت کنین اکثرا و میشه گفت همشون زمان آینده رو اشتباه میگن واسه اینکه با دعا میشه زمان رو کم یاکوتاه کرد

خدایا شکرت❤️

تو اینکه سرنوشت ادما از قبل نوشته شده شکی نیس مثلا خدا دو راه میذاره جلو پای ادم اگه مثلا تو فلان کارو انجام بدی سرنوشتت راه اولیه

اگه کار دیگه ای انجام بدی سرنوشتت راه دومیه

وگرنه اگه قرار بود سرنوشت رو همه ما رقم بزنیم که از اول باید حتی پدر مادرامونم خودمون انتخاب میکردیم وگرنه چرا خانوم yاقای x باید بشن مادر پدر ماها؟

تو اینکه سرنوشت ادما از قبل نوشته شده شکی نیس مثلا خدا دو راه میذاره جلو پای ادم اگه مثلا تو فلان کا ...

بله 

ولى دوستمون دعارو عالى گفت

با دعا همه چى تغيير مى كنه 

من با دوستم رفتیم فالگیری تو انقلاب تهران....واقعا پشیمونم...موکل داشت و وقتی میخواست تعبیر فال رو بگه قبل هر جمله سرش. رو به سمتی خم میکرد انگار یکی در گوشش حرف میزد اینم با سر تایید میکرد و به من میگفت داشتم سکته میکردم

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله