2777
2789
عنوان

چیکار کنم قندم بیاد پایین

7824 بازدید | 41 پست

باردارم ، سابقه قند نداشتم ولی ازمایشام قندمو بالا نشون داده 

به نظرتون چیکار کنم که قندم نرمال بشه؟

دکتر میگه حتی خرما و کشمش و میوه هم نخور 

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!

گانودرما خیلی الان تبلیغ میکنه که تضمینی قند و میاره پایین 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

158

ناشتا

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
158

پس بايد قرص ام بخوري عزيزدلم 

يه مدت برنج و ماكاروني و نون لواش رو كم كن 

ميوه هاي پر قند مثه موز و انبه و خرما وانگور و هندونه نخور 

اگه بارداري نيسي باميه زياد بخور 

اون كله سبز بادمجان رو بجوشون ابشو بخور 

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍

میوه ها که همشون قند دارن نباید تو یه وعده چندتا همزمان بخوری. بیشتر گوجه و خیار و تو وعده هات سالاد استفاده کن. لوبیا سبز کلم بروکلی. مواد پرویینی مثل تخم مرغ سینه مرغ و ماهی استفاده کن. سیب زمینی و ماکارونی هم نخور. برنج رو هم خیلی کم کن ولی قطع نکن. نون سنگک رو بجای نونای دیگه استفاده کن

چی هست؟

قهوه داروخانه ها دارن چون درمانی هست یه بسته ی بیست تاسیس فکرکنم ۱۵۰ شصت باشه باید سه ماه بخوری