2777
2789
عنوان

نفرت

271 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها خوبین!ی سوال داشتم.شما اگر از کسی نفرت داشته باشین و مجبور باشین ببینینش چیکار میکنین؟من از مادرشوهرم متنفرم .باید چیکار کنم؟هز وقتم نیرم داره بهم تیکه میندازه و گلایه میکنه .من ب احتزام شوهرم سکوت میکنم.امشبم میخواییم بریم خونشون موقعی میخواییم بریم انگار دارم خفه میشم...شما بگین چیکار کنم

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏

منم این دوره رو داشتم . تنها کار اینه که  باهم روابطتتون خوب بشه

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

دیر برو زود برگرد و هر حرفی روبا منطق و ارامش جواب بده

نفرت لازم نیست 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از عمم متنفر نيستم ولى دوسشم ندارم

حالا فكر كن امروز عصر دارم ميرم واسه ازدواجم ازش اجازه بگيرم چون عمع بزرگمه

اصلا قلبم داره كنده ميشه نميدونم چرا بابام همچين ميكنه

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
منم این دوره رو داشتم . تنها کار اینه که  باهم روابطتتون خوب بشه

من اینقدر ازش متنفرم اصلا دوس ندارم خوب بشم بس که فضول هست و حسود.این حسادتش منو از خودش سرد کرد.قشنگ ترین خاطرات زندگیمو خراب کرد عوضی

دیر برو زود برگرد و هر حرفی روبا منطق و ارامش جواب بده نفرت لازم نیست 

ب احترام شوهرم چیزی نمیگم.حسادت رفتو آمدم با خانوادمو خیلی میکنه

منم از  خواهرشوهرم متنفرم جوری رفتارمیکنم انگارنیس حتی حرفم میزنه نگاش نمیکنم چیکارکنم دس خودم نیس

بدترین آدما همونایین ک میدونن از چی حساسی ودقیقا همون کارو انجام میدن

منم لنگه شمام امروزم زنگ زد کلی خوشحال شدم و تعجب کردم که باهام تماس گرفته اما لای حرفاش باز تیکه هاشو انداخت شاید از نظر اون حرف بدی نباشه اما من ناراحت شدم

چه جوری میگن فکر کنین مادرشوهر هم مادرخودتونه من میگم اگه اینجوریه  پس چرا مادرشوهر فکر نمیکنه منم مثل دخترش یه کم رفیق تر باشه کم زخم بزنه.

درکل من کم محلی پیشه کردم وکاری به کارش ندارم باشوهرم میرم باشوهرم برمیگردم

💏
مقابله به مثل قرار نیست چون بزرگتره هرکاری دلش خواست بکنه و هر حرفی رو بزنه

نمیدونم چرا در برابر تیکه هاش هیچی نمیتونم بگم انگار زبونم قفل میشه

ب احترام شوهرم چیزی نمیگم.حسادت رفتو آمدم با خانوادمو خیلی میکنه

اول به خودت احترام بذار 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست