2777
2789
گلم به جا چرخ گوشت یه ابمیوه گیر پنج کاره بگیر هم آبمیوه گیره هم چرخ گوشت هم سبزی خوردن و آسیاب کن

اره همه کاره فقط میخوام.. به نظرم اینجوری بهتره.. فقط میگم جلوی مادرشوهرمینا زشت نباشه بگن چرخ گوشت نداره

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم میگه  ای خدا چرا ما از پس مامانا بر نمیایم😥😂😂😂😂

خب من واقعا ترجیح میدم یه چیزای دگ جایگزینش بخرم.. و وقتی ی وسیله استفاده نمیشه فقط باید الکی هی تمیزش کنم بدون مصرف

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

عزيزم برند باز نباش 

الكي هزينه هاي برند نده

سامسونگ و ال جي هم خوبن 

ماشين لباسشويي حتما ال جي بخر

بقيه سامسونگ

بتوني جاروبرقي رو بوش بخري عاليه يه مدلش كاملا بي صداست ميتوني اينو بري از بانه بخري

گوشت كوب برقي دقت كن حتما گوشكوبش حتما فلزي باشه نه پلاستيكي

چرخ گوشت و غذاسازو ابميوگيريتو پارس خزر بگير

قابلمه هات و سرويش قاشق چنگلاتو حتما جنس عالي بخر

سرويس ابكش و كاسه هاي پلاستيكي نخر حتما فلزيشو بخر

سرويس حبوباتتو شيشه هاي يه مدل بخر

دو رنگ واسه وسايل خونه انتخاب كن تا وسايلات رنگارنگ نشه

اتو هم سامسونگ يا هرچيز ديگه فقط حواست باشه ضدرسوب باشه

سعي كن يخچالتو حتما سايد بخري چون فردا پشيمون ميشي

مارک اسمگ 

الجی وبوش 

داریم‌وراضی هستیم.

محصولات اسمگ رو ببین هم قشنگن وهم فوق العاده

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
خب من واقعا ترجیح میدم یه چیزای دگ جایگزینش بخرم.. و وقتی ی وسیله استفاده نمیشه فقط باید الکی هی تمی ...

منم میگم جایگزین میکنم ولی فقط انرژیمو هدر میدم مامانا کار خودشونو میکنن😁😁😁😁😁

مامانم میگه حتما باید توی جهاز باشه.. حتی سماورم نمیخواستم ی کتری قوری کوچیک بس بود.. مامانم میگه سم ...

توروخدا وسایل اصافی نخرید.من هنوز سماورم بعد4سال تو کمددیواری داره خاک میخوره.چرخ گوشتم همینطور.شوهرمم نمیزاره بفروشمشون.

تیکر تولد پسر نازم  
منم میگم جایگزین میکنم ولی فقط انرژیمو هدر میدم مامانا کار خودشونو میکنن😁😁😁😁😁

من انقدر بدم میاد کابینتام بترکه ک.. دلم میخواد جا باز باشه همه چیو مرتب بچینم همیشه.. 

اره اونایی ک نمیخوامو همش میگه واجبه... 😂😂

مرسي    من واقعا چرخ گوشت لازم دارم أخه ب گوشت چرخ شده بيرون اعتماد ندارم...البته هنوز ا ...

خیلی خوب کاری میکنی با این قیمتا اگه بخواین همه رو باهم بخرین کمرشکن میشین. من یه ساله ازدواج کردم لوازم برقی مارک های مختلف گرفتم فروشگاهی که رفتم خودش مارک خوب که آف خورده بودو بهم معرفی میکرد . خیلی بند مارک نباش فقط از یه جای معتبر بگیر من الان از همه چی راضیم فقط غذاسازم خیلی خوب نیست

**اللهم عجل لولیک الفرج**
اره همه کاره فقط میخوام.. به نظرم اینجوری بهتره.. فقط میگم جلوی مادرشوهرمینا زشت نباشه بگن چرخ گوشت ...

به خاطر همین گفتم خانومی اگه اینجوری بگیری بهت بگن چرا نداری بگو آبمیوه گیرم مخلوط کن داره دیگه نیاز نبود،از قبل هم به شوهرت بگو تصمیمت چیه ببین مزه دهنش چیه بعدا برات سرکوفت نشه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

یخچال و لباسشویی طرفشوییم بوشه پلو پزم سرجیو چایی سازم تکنو بقیه وسایلم فلیپس tvهم ال جی خیلی عالین

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
توروخدا وسایل اصافی نخرید.من هنوز سماورم بعد4سال تو کمددیواری داره خاک میخوره.چرخ گوشتم همینطور.شوهر ...

سماورو باز استفاده میکنم ولی چرخ گوشت واقعا بیخودیه..