2777
2789

بچه ها چرخ گوشت نباشه زشته؟ 

اخه واقعا من الان خونه مامانم سال تا سال از چرخ گوشت هیچ استفاده ای نمیکنیم.. گوشت چرخ کرده از بیرون میخریم.. 

چای سازم من نمیخوام ی دونه ازین سماورای مدرن میخوام فقط.. چون شوهرم ک چای نمیخوره خودمم انقدر میخورم ک باید سماور باشه😂

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یخچال ؛ هیتاچی

ماشین لباسشویی؛  آ  ا  گ   و  کنوود

مایکرو ؛  پاناسونیک

غذاساز ؛ کنوود 

جاروبرقی ؛  فیلیپس ( موتور لهستان)

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
بچه ها چرخ گوشت نباشه زشته؟  اخه واقعا من الان خونه مامانم سال تا سال از چرخ گوشت هیچ استفاده ...

گلم به جا چرخ گوشت یه ابمیوه گیر پنج کاره بگیر هم آبمیوه گیره هم چرخ گوشت هم سبزی خوردن و آسیاب کن

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

محصولات خارجی هیچ خدماتی ندارن چون قطعات ندارن پس به نظر من فرقی نداره چون هر مشکلی داشته باشه کاری نمیکنن. ما خانوادگی همه چی سامسونگ داریم خوب بوده مشکلی هم نداشتیم

**اللهم عجل لولیک الفرج**
اگه چرخ شده میخرید لازم نیست 

مامانم میگه حتما باید توی جهاز باشه.. حتی سماورم نمیخواستم ی کتری قوری کوچیک بس بود.. مامانم میگه سماور اصلیه باید باشه.. حالا ازون سنتیا ک اصلا ب خونم نمیاد ازین مدرنا میخوام بگیرم ان شاالله اگ بشه.. ولی باز اگ میشد اونم نمیخواستم..

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

مرسي

من واقعا چرخ گوشت لازم دارم أخه ب گوشت چرخ شده بيرون اعتماد ندارم...البته هنوز ازدواج نكردم اما چون خواستگاري دارم بابام ميخواد خورد خورد بخره 

چرخ گوشت زیاد لازم نیست اگرم میخوای بخری پارس خزر خوبه پلو پزم پارس خزر بگیر عالیه یخچال من امرسان گرفتم خداروشکر راضیم و ماشین لباس شویی ال جی خوبه با پاکشوما تلویزیونم ال جی برای همزن و چای ساز اینا دنبال کارک نباش اینقدا مهم نیست چون کم ازش استفاده میشخ

کاربری قدیمی هستم"شاه بانوی ایرانی"این نی نی یار دیوونه شده هی منو میترکونه یعنی چییییییی؟؟؟