2777
2789

من حلقه ختنه کردیم

دوباره پسر داشته باشن صد در صد سنتی ختنه میکنم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حلقه بود راضی بودم الان سه سالش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

برا سن پایین حلقه خوبه 

من پسرم بزرگم شش ماهکی حلقه گذاشتم عذاب کشید بچم

کوچیکرو دوماهگی سنتی ختنه کزدم

خواهرم حلقه ختنه کرد تو دوماهگی پسرشو ، راضی بود

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

من یه روشی کردم سال ۹۵ که هیچ کسی نمیدونست،بدون درد و خونریزی،،این دو روشو دور زده ،و سپاسگزارم از خدا و دوست پزشکم

لیزر نیست،،،اسمش کیریپس نقره ای هست،،خدا شاهده منظم،بدون درد،،بردم و اووردم،،،بزن نت میاره 

خواستی دکترشم معرفی کنم

من پسر بزرگمو ۳ماه ونیم بود ختنش کردم‌حلقه سر ی هفته خوب شد 

این یکی رو هم تا ۴ماه نشد ختنش میکنم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
چرا؟ از حلقه راضی نبودین؟

نه بعدش دیرم چقدر احتمال تنگی مجرا هست

و چسبندگی هم احتمالش هست

خوب بود ولی این دو مورد رو بعد خیلی دیدم

و اینکه به بچه ۴۰ روزه دیفن دادن که اروم بمونه😑😑😑 بعد فهمیدم چه اشتباهی کردم

بچه دوساله رو بیهوش کنن بهتر از اینه که به یک ماهه دیفن بدن 😑😑😑

یعدی رو نه زود ختنه میکنم نه حلقه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
بعداز ختنه اذیت نکرد؟گریه چطور؟

ن اصلا فقط جیش اولش یکم گریه کرد دکتری ک ختنه کرد گفت مواظبش باشی پاهاشو تکون نده قنداقش کنی منم ۳روز اولو قنداق کردم بعدم‌مرتب چرب کردم و تولگن اب ولرم با شامپو بچه شستم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید