2821
2789
عنوان

خیلی عصبیم 😥

436 بازدید | 31 پست

بچه ها من خیلی عصبیم ..

نامزدم چند روز پیش خودش و برادرش و دامادشون رفتن برا من سرویس خریدن

بدون اینکه از قبلش بهم بگم

و یه سرویسی که اصلا تو سلیقه من نیست

با اینکه قبل از خریدش به خواهراش گفته بود .

بعد الان چند روزع داشتم با این موضوع کنار می اومدم.

عصری نامزدم اومد خونمون بعد رفتم سراغ گوشیش داخل گروه خانوادگیشون ک ۵ تا خواهر برادراشن

دیدم ابجی بزرگش گفته بود عکس سرویس رو بفرست اینا

اونم فرستاده بود بعد اون گفته بود خوشگله

بعد نامزدم گفته ولی تو سلیقه خانم نیست اونم گفته بود خیلی هم از سرش زیاده تو این گرونیا بهش بگو الکی ناز نکنه

نامزد منم گفته بود کاش رفته بودم پولشو برای خودم خرج کرده بودم اینا

اونم حرفاشو تایید کرده بود بعدش گفته بود ولش کن یادش میره ...

خیلی عصبی ام

برای خودشون همچی خوب می پسندن ولی برای من که می رسه دلشون برا داداششون میسوزه

با اینکه سرویسای خودشون ۳۰_۴۰ گرم بوده و سرویسی ک برای من گرفتن هم ۱۷ گرمه😥😥 

سالي كه نكوست از بهارش پيداس😐

فرهنگ خيلي ضعيفي دارن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خخخ چی بگم 

اما خدایی خیلی اوضاع گرونی هس

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

شوهر منم حلقه و سرویس و همه چی به سلیقه خودش گرفت.حتی تاج عروسی و گیفت و دست گل عروس و هم مادرشوهرم خودش خرید به سلیقه خودش.منتشم رو سرمه.بعدم شوهرم گفت طلاهاتو بده باهاش کار کنم سود بدم بهت.دیگه پشت گوشم و دیدم اون طلاها رو هم دیدم.سود هم بی سود

این مکالمه همهههههههه خواهر و برادر هاست،،،واصلا تو موضوع نیستی

بیشتر خواهرها حس هایی به برادرشون دارن و حرفهایی میزنن که مثلاً میخان فقط گفته باشن

اصلا به روش نیار و دخالت نکن،رابطه تو با نامزدت از رابطه خواهر و برادر جدا کن

البته يه نصيحتي كنم همسر منم همينطور بود دوست داشت فقط انتخاب انتخاب خودش باشه اما نظر منم مي خواست اما بعدش تو چشمم ميزد كه دست گذاشتي رو گرونترينش درحاليكه اينطوري نبود كلا موجودات عجيبين الانم كه تازه عروسي كرديم خيلي حساس و زود رنج و قهر قهرو هست واقعا موندم چكار كنم😔

خب شما هم انصاف داشته باش الان با این قیمت های سرسام اورطلا خیلی هم بایدممنون باشی که این سرویس را تهیه کرده اندشایددلیل انکه شما را برای انتخاب نبرده اندبرای این بوده که یه سرویسی را می پسندی که وزن ان سنگین می شدواونا برای خریددرتنگنا قرارمی گرفتن یا اینکه با نظرت مخالفت می کردندان وقت دلخوری ها بیشترمی شد.

خب برخوردت چی بود؟جرش ندادی؟!!!

🤣🤣🤣🤣🤣صدای جر دادنش اومد

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐