2777
2789
عنوان

خیلی عصبیم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 31 پست
🤣🤣🤣🤣🤣صدای جر دادنش اومد

نه بابا جرش نداده. اومده تاپیک زده همون موقع باید سرویسو میزد تو فرق سرش. کسی که واسه سرویس عروسیت نزاره خودت نظر بدی پس فردا سوارت میشه کل شهرو باید بهش سواری بدی همه ببینن.

{ جانی دپ سابق }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب شما هم انصاف داشته باش الان با این قیمت های سرسام اورطلا خیلی هم بایدممنون باشی که این سرویس را ت ...

وا نگفته که گرون بخر گفته منم انتخاب کنم خیلی بده ها که یه ذره ما اهمیتی برای مرد زندگیمون نداشته باشیم مثل این میمونه شوهره بره لباس بخره بگه تو بپوش زوره خواستی بخواه نخواستی من دیگه نمیخرم.....همین خانواده محترم فردا پس،فردا میگن دست رو گرونترینشون گذاشتی 

چه فایده چیزیو بخرن که ازش لڋت نبری نخرن سنگین ترن بخوره تو سرشون 

❤ای همه وجود من نبود تو نبود من ❤سلامتی مادرم و همسرم و دخترنازنینم دلوین خانم 🌈♥️خدایا شکرت برای همه چیز  🥹💗💐🌸🌱
نه هنوز هیچ بر خوردی نکردم 

خب اشتباه کردی دیگه الان برخورد نمیکنید بعد ۳ سال دیگه با یه بچه میاید تاپیک میزنید میگید شوهرم به خودم و نظرم اهمیت نمیده چیکار کنم به خاطر بچه هم مجبورم تحمل کنم☹ 

بهش بگو این سرویسو نمیخوام چون خودم انتخابش نکردم چون به نظرم احترام نزاشتی چون با این کارت بهم توهین کردی..بگو ببرت سرویس با سلیقه خودت انتخاب کنی بخره برات.

{ جانی دپ سابق }
وا نگفته که گرون بخر گفته منم انتخاب کنم خیلی بده ها که یه ذره ما اهمیتی برای مرد زندگیمون نداشته با ...

دقیقا

منم حرفم همینه میگم یه سرویسی که آدم خودش پسند کنه دوست داشته باشه بیشار از یه سرویس گرون می ارزه

خب اشتباه کردی دیگه الان برخورد نمیکنید بعد ۳ سال دیگه با یه بچه میاید تاپیک میزنید میگید شوهرم به خ ...

اخه پسر عممه

بعدش کلی حرف در میارن پشتم ..

موندم چه رفتاری کنم

دقیقا منم حرفم همینه میگم یه سرویسی که آدم خودش پسند کنه دوست داشته باشه بیشار از یه سرویس گرون می ...

عزیزم الان مسئله اصلا سرویست نیست.سرویس بره به جهنم الان مسئله ادم به حساب نیوردن توعه😐😐😐

{ جانی دپ سابق }
درسته کرونیه ... ولی خب قراره من از سرویس استفاده کنم ولی یه ذره حق انتخاب ندادن

ن عزیزم کلی گفتم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
وا نگفته که گرون بخر گفته منم انتخاب کنم خیلی بده ها که یه ذره ما اهمیتی برای مرد زندگیمون نداشته با ...

البته درست می فرمایی من هم کار اونا را تاییدنکردم گفتم می تونه دلیل اون این چیزها باشه درصورتی که اگرزوجین با هم صداقت داشته باشندوهمودرک کنندخیلی بهترمی تونند بدون دلخوری مسائل را حل کنند.

نه بابا جرش نداده. اومده تاپیک زده همون موقع باید سرویسو میزد تو فرق سرش. کسی که واسه سرویس عروسیت ن ...

خخخ دقیقا

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
اخه پسر عممه بعدش کلی حرف در میارن پشتم .. موندم چه رفتاری کنم

چه ربطی داره. من نظرمو گفتم دیگه خودت میدونی همه چی از اولین بارها شروع میشه اولین بار که ادم در برابر توهین سکوت کنه دیگه نمیتونه جلوشونو بگیره. اما اگه فک میکنی اعتراضت منجر به طلاق و جدایی و اینا میشه و تحملشو نداری سکوت کن بیخیالش شو.

{ جانی دپ سابق }