2777
2789
عنوان

افسردگی فصلی😞😓😨

6079 بازدید | 29 پست

شاید براتون عجیب باشه من سال هاست درگیرشم حالم توی پاییز و زمستون خوب نیست ولی بهار که میشه زمین تا اسمون فرق میکنه حال و روزم 

از بچگی هم از هوای ابری متنفرم عاشق آفتاب و گرمام 

کسی هست مثل من؟

من نیمسال اول را دوس داشتم همیشه

به سن من برسی میفهمی هرروزی که غصه و حسرت توش نباشه قشنگه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

من از بهار و تابستون متنفرم😞

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوقطبی هستین...برین دکتر حتما...دارو داره

دوست من اینطوری بود...فکر نمیکرد جدی باشه تا شد سی و اندی...و وسواس فکری هم بهش اضافه شد

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

من وقتي پاييز ميشه و ساعتا عقب كشيده ميشه اصلا حالم مياد سرجاش حس خوبي دارم حس ميكنم زندگي ميوفته رو روال هركي ميره سراغ كار خودش

واااي كه از بهار و تابستون بيزااارم مخصوصا اين روزا كه تازه از عيدم درومديم بدجوري افسردگي گرفتم اصلا حالم داغونه منتظر آخر شهريورم🙈🙈

😯😐😐یکم بیشتر توضیح مزدی؟تا جایی که من میدونم دو قطبی اختلال روانی هست که تو رفتار نشون میده نه اف ...

هم اتاقیم تو فصل زمستون دچار افسردگی میشد در حدی که گریه میکرد...با تغییر فصل شاد و سر زنده میشد و صدای قهقهه ش تا 10 تا اتاق اونطرف ترم میرفت...اما نه ما و نه خودش فکر نمیکرد جدی باشه....دوستم متولد 61 هست...3 سال پیش زنگ زد بهم که براش از بیمارستان مطهری شهید بهشتی وقت بگیرم...وقتی اونجا با روانپزشک صحبت کرد بهش گفت دو قطبی هستی...البته اواخر .سواس فکری هم پیدا کرده بود و هر چیز بی ارزشی رو جمع میکرد

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

افسردگی فصلی علمیه و عادی و بعضیا دارن و نرماله

نگرانی نداره

دوستمون بالا گفتن دو قطبی داری این صحیح نیست

اختلال دو قطبی کاملا متفاوته 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
من وقتي پاييز ميشه و ساعتا عقب كشيده ميشه اصلا حالم مياد سرجاش حس خوبي دارم حس ميكنم زندگي ميوفته رو ...

وای آخه تو منی یا من تو؟

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
من وقتي پاييز ميشه و ساعتا عقب كشيده ميشه اصلا حالم مياد سرجاش حس خوبي دارم حس ميكنم زندگي ميوفته رو ...

چقد مثل منی ...من هوای پاییز بوش که میاااد اصلااا زنده میشم ..ولی وااای خرداد ماه که میشه همیشه حالم بد میشه افسرده میشم