اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
واقعا افسردگی فصلی وجود داره یه قسمتیشم مربوط به میزان نوره که تو فصلایی که نور کمتر هورمونهای شادی اور تو مغز کمتر ترشح میشن اگه خیلی اذیتت میکنه میتونی با یه دکتر مشورت کنی
😯😐😐یکم بیشتر توضیح مزدی؟تا جایی که من میدونم دو قطبی اختلال روانی هست که تو رفتار نشون میده نه اف ...
هم اتاقیم تو فصل زمستون دچار افسردگی میشد در حدی که گریه میکرد...با تغییر فصل شاد و سر زنده میشد و صدای قهقهه ش تا 10 تا اتاق اونطرف ترم میرفت...اما نه ما و نه خودش فکر نمیکرد جدی باشه....دوستم متولد 61 هست...3 سال پیش زنگ زد بهم که براش از بیمارستان مطهری شهید بهشتی وقت بگیرم...وقتی اونجا با روانپزشک صحبت کرد بهش گفت دو قطبی هستی...البته اواخر .سواس فکری هم پیدا کرده بود و هر چیز بی ارزشی رو جمع میکرد
خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
من وقتي پاييز ميشه و ساعتا عقب كشيده ميشه اصلا حالم مياد سرجاش حس خوبي دارم حس ميكنم زندگي ميوفته رو ...
وای آخه تو منی یا من تو؟
اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(