من قیافم معمولیه حور و پری نیستم جاری هام صبح تا شب به نامزدم میگن کاش میرفتی فلانی رو میگرفتی کع خوشگله کاش اینجا نمیرفتی واسه این خانم(من) میگن ادم مهربون باشه اخع من چطور با این قوزمیتا مهربون باشم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شوهرت باید حالشونو بگیره باید ی جور باهاشون رفتار کنه ک اونا دیگ جرات اینجور حرف زدنو نداشته باشن مقصرشوهرته باید هوای تورو خیلی بیشتر داشته باشه...چن سالته؟جاریات چند سالشونه؟
مهربون بودن اینجا جواب نمیده آ. برعکس وقیحتر میشن. اینکه اظهار نظرشون در موردت اینشکلیه کاملا مشخصه که بهت حسودیشون شده حالا چراشو پیدا کن کیف کن از اینکه داری میسوزونیشو✌
حتی واسه این که من ناراحت نشم حرفاشونو نگفته خودم از یکی شنیذم رفتم ازش پرسیدم
چ پروعن دقیقن من فامیلای شوهرم بخصوص مجردا اومده بودن هرکسی ار حسادت داشتن میترکیدن دور هم جم شده بودن میگفتن آه چ دختر زشتی ولی اون شب انقدر خوشگل شده بودم شبیه دخترای هندی حالا دختر خاله های من اونجا بودن شنیدن بعد بهشون گفتن معلومه بد جور سوختین ک آقا داماد تف هم ننداخته جلوتون انقدر دارین جر میخورین از حسادت