2777
2789
عنوان

جاری های دو بهم زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا نباید به همسرت انتقال میدادی که پیش خودش فکر نکنه که چون زشتی برات مهمه دوما خودشون حتما زشتن ...

نه سفید پوستن من سبزه ام عینکی ام اونا بیکارن من شاغلم عوض اینکع من پز بدم اونا زر میزنن من نمیتونم بدجنس باشم بخدااااا

اره من معمولی ام خودم میدونم 

ببین یه بار بهشون بگو شنیدم پست سرم حرف میزدین بگو ببین من این چهره معمولی رو با صدتا چهره مثلن خوشگل عوض نمیکنم چهره زیبا دردسراش زیادش بعدشم هر خوشگلی یه عیبی داره مثلا تو ابنجوری اون اونجوریه.از این ببعد هرچی خریدن بگو زشته هرکاری کردن بگو خیلی بیریخته 

با قیافم مشکل نداشتم نامزدمم همش میگع بع دل میشینی خواستنی ولی الان فکر میکنم حرفاش تعارف بوده

ن اصلا نزن این حرفو اینقدم ب نامزدت نگو من اینجوریم .جلونامزدتم هی از خودت تعریف کن جلوجاریاتم همینجور اعتماد ب نفستو ببر بالا نزار حوف دونفردیگ روت تاثیربزارع 

بگو شوهرم میگه وقتی ارایش میکنی کلی عوض میشی اینجوری این تغییر و تحولو دوس دارم ولی اگه خوشگل بودی هرچی ارایش میکردی عوض نمیشدی.به این جور ادما اصلا نباید بها داد اصلا تحویلشون نگیر بعدم همش از خودتو هنراتو حرفات تعریف کن بگو فلانی میگفته واااای چه خوش تیپه چه خوش لباسه چه با سلیقه اس چه کد بانوعه.فلانی مثلا تو مترومیگفته شیفته متین حرف زدنت شدم

ببین یه بار بهشون بگو شنیدم پست سرم حرف میزدین بگو ببین من این چهره معمولی رو با صدتا چهره مثلن خوشگ ...

خیلی نامردن بیسوادای مفت خور همش دنبال جراحی پلاستیک و ... اند من فقط ضدافتاب میزنم الان انقد عصبانی ام دلم نمیخاد ب مراسم عقد فکر کنم

ن اصلا نزن این حرفو اینقدم ب نامزدت نگو من اینجوریم .جلونامزدتم هی از خودت تعریف کن جلوجاریاتم همینج ...

نه اصلا یه بارم ب نامزدم نگفتم زشتم معمولی ام اتفاقا چشمامو ارایش میکنن عکس میدم موهامو میریزم بیرون براش عکس میدم ک فکر نکنع خیلی معمولی ام