من قیافم معمولیه حور و پری نیستم جاری هام صبح تا شب به نامزدم میگن کاش میرفتی فلانی رو میگرفتی کع خوشگله کاش اینجا نمیرفتی واسه این خانم(من) میگن ادم مهربون باشه اخع من چطور با این قوزمیتا مهربون باشم
ببین یه بار بهشون بگو شنیدم پست سرم حرف میزدین بگو ببین من این چهره معمولی رو با صدتا چهره مثلن خوشگل عوض نمیکنم چهره زیبا دردسراش زیادش بعدشم هر خوشگلی یه عیبی داره مثلا تو ابنجوری اون اونجوریه.از این ببعد هرچی خریدن بگو زشته هرکاری کردن بگو خیلی بیریخته
با قیافم مشکل نداشتم نامزدمم همش میگع بع دل میشینی خواستنی ولی الان فکر میکنم حرفاش تعارف بوده
ن اصلا نزن این حرفو اینقدم ب نامزدت نگو من اینجوریم .جلونامزدتم هی از خودت تعریف کن جلوجاریاتم همینجور اعتماد ب نفستو ببر بالا نزار حوف دونفردیگ روت تاثیربزارع
بگو شوهرم میگه وقتی ارایش میکنی کلی عوض میشی اینجوری این تغییر و تحولو دوس دارم ولی اگه خوشگل بودی هرچی ارایش میکردی عوض نمیشدی.به این جور ادما اصلا نباید بها داد اصلا تحویلشون نگیر بعدم همش از خودتو هنراتو حرفات تعریف کن بگو فلانی میگفته واااای چه خوش تیپه چه خوش لباسه چه با سلیقه اس چه کد بانوعه.فلانی مثلا تو مترومیگفته شیفته متین حرف زدنت شدم