2777
2789
عنوان

مادرشوهر من

852 بازدید | 22 پست

من خانواده شوهرمو تا بحال از نزدیک ندیدم. کلی خواهر شوهر دارم یه برادر شوهر و پدر و مادر شوهر که همه ایران هستن و من اروپا. مادر شوهرم اصلا به من زنگ نمیزنه وقتی از همسرم سوال میکنم میگه تو کوچیکتری تو باید زنگ بزنی. اخه من خجالت میکشم همینجور بی دلیل تماس بگیرم. نمیدونم علت اینکه بهم زنگ نمیزنه اینه که دوسم نداره یا فکر میکنه وظیفه منه که بهش زنگ بزنم؟

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو بهش زنگ بزن احوالپرسی کن اونا بزرگترن خب وظیفه توعه

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚

منتظره شما بزنی . زنگ بزن بگو حالتون چطوره فلانی خوبه بهمانی اینا چطورن تماس گرفتم احوالتونو بپرسم و وقتی دیدی حرفی برای گفتن نیست بگو من مزاحمتون نباشم سلام برسونید خدا نگهدار

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

کجا زندگی میکنی کدوم شهر؟؟؟ کی رفتین و چرا رفتین 

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
هر وقت شوهرت زنگ میزنه شما هم باهاشون صحبت کن

همینکارو میکنم اما اکثرا سر کارم و از دست میدم تماس رو

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
کجا زندگی میکنی کدوم شهر؟؟؟ کی رفتین و چرا رفتین 

گفته اروپام

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
چجوری عروسشونی و تاحالا ندیدیشون؟؟؟

گفتم که ایرانن من اروپام

ایران نمیام و اونا اینجا نمیتونن بیان ویزا ندارن

خب تو بهش زنگ بزن احوالپرسی کن اونا بزرگترن خب وظیفه توعه

اها چشم

همینکارو میکنم اما اکثرا سر کارم و از دست میدم تماس رو

گاهی بزن که راه ارتباطی بسته نشه اما نه زیاد 

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
گفته اروپام

میدونم اروپا پرسیدم کدوم شهر و چرا رفتین اونور

میدونم اروپا پرسیدم کدوم شهر و چرا رفتین اونور

کدوم کشور منظورته؟ سوئد هستم من ۱۵ ساله اینجام کلا ایران تم نیومدم