2777
2789
عنوان

فلج ارب

| مشاهده متن کامل بحث + 12020 بازدید | 57 پست
سلام دوست عزيز،من ٣٢سالمه،فلج ارب دارم،از ٤٠روزگي تا ٤سالگي مدام فيزيوتراپي رفتم و بعدش هم چند سال ي ...

خوشبحالت من پانزده سالمه فلج اربم خوشحالم که خوب شدی اا من نه....

هعییی خدا این نیز میگذرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم به تازگی فارغ شدم و پسرم فلج ارب شده  مچ دستش زو تکون می ده اما بقیه دستش رو نه ...

سلام پسرت خوب شده لطفا بگو پسر منم همین وضعه نگرانشم

فقط دو هفته تا تولد گل پســـرم مونده خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت..کمکم کن بتونم از پس مادربودن بر بیام🌹🌹💕💕
عزیزم میدونم ۲سال میگذره اما خاستم ببینم دست پسرتون تو چ وضعیتیع؟

سلام 

شما هم بچتون دستش ارب شده؟؟

الان وضعیتش چطوره؟؟

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........
سلام عزیزم بله هنوز تازه شروع ب حرکت کرده تازه اول راهم....بچتون چندماهشه و چ حرکاتی داره؟از کدوم شه ...

بوه من بیست روزه هست،مچ و انگشتاش رو حرکت میده،دستش هم یه کوچولو بالاتر میاره،فعلا کاردرمانی براش شروع نکردم،یعنی دکتر فعلا نگفته 

شما توی گروه واتساپ مادرا هستین که بچه هاشون ارب هستن؟؟

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........

سلام دختر من ۸سالشه ،و دیگه خودش متوجه ضعفش هست

این خیلی منو اذیت میکنه.

اینکه بعضیاتون میگید خوب شدن،علتش اینه که آسیبشون خفیف بوده.

دختر من ۵عصبش آسیب دید .از ۴۰ردزکی فیزیو بردم ولی من دیر کاردرمانی رو شروع کردم چون اطلاعاتم دراین زمینه کم بود حدود ۱۸ماهش بود.اما بعد خیلی بهش رسیدم وقتی بزرگ میشن تغییرات انچنانی ندارن.

چندسال پیش یکی از دکترا گفت نهایت خوب شدنش همینه ولی من باز کوتاه نیومدم و ....ولی الان دیگه خسته شدم فقط دوست دارم بمیرم

الان خیلی خیلی ناراحتم که خودش متوجه میشه که ضعف داره..😓