2777
2789
عنوان

فلج ارب

| مشاهده متن کامل بحث + 12020 بازدید | 57 پست
سلام دوست عزيز،من ٣٢سالمه،فلج ارب دارم،از ٤٠روزگي تا ٤سالگي مدام فيزيوتراپي رفتم و بعدش هم چند سال ي ...

من ۸ساله کاردرمانی میبرم

درکنارش فیزیو یا آب درمانی

چندسالم هرماه میبردم تهران ولی هنوز یسری حرکاتو کامل نداره.شما دستتو صاف بالا میبری؟یا روی کمر میبری؟

سلام نمیدونم بعد این مدت نظرمو می بینید یا نه من دستم معلولیت ارب داره پانزده سالمه دستم الان فقط حس ...

عزیز دلم ایشالله که با اون عمل ها بهتر شدی.

شما حتما میزان آسیب دستت زیاد بوده.

من امشب که بغض و اشک دخترمو دیدم هنوزم دارم گریه می کنم.

خدا باعث و بانیشو لعنت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترش چه کارایی براش انجام داد؟ به غیر از فیزیوتراپی کاردرمانی هم میبردی؟ من الان تیدا رو فیزیوترا ...

سلام عزیزم خوبی دخترگلت چطوره خوبه

عزیزم من یه شماره میفرستم به این شماره پیام بدین تا عضو گروه مادران ارب بشین تا بقیه مادرارو راهنمایی کنید ممنون09192933439

سلام مامانا. من برای برادرزاده م دنبال یه مرکز کاردرمانی بودم. کلینیک حامی رو نمیدونم شنیدین یا نه ولی کارشون خیلی خوبه و تو فلج ارب تجربه دارن. الآن میبریمش اونجا خیلی بهتر شده. یه مطلبم دارن راجع بهش. حتما بخونید خیلی کمک میکنه توش تمرینای خونگی هم داره https://haamiclinic.com/فلج-ارب/

بچه ها تورو خدا جواب بدین... بچه من نزدیک دوماهشه فلج ارب گرفته موقع زایمان الان دستشو از بازو بالا میاره ارنجشو هم یه کمی تکون میده خمش که میکنم دستشو سفت میکنه و صاف میکنه... ولی دستش جدیدا درد میگیره ماساژش ک میدم... تورو خدا هرکی بچش اینجوری بوده پیام بده به من خیلی حالم بده

به خدا دارم دق میکنم

سلام عزیزم خوبی... دختر من هم فلج ارب گرفته الان تقریبا دوماهشه من خیلی حالم بده داغونم دختر منم اولا خیلی دستشو تکون نمیداد ولی الان دستشاز بازو و ارنج بالا میاره ارنجشو که خم و راست میکنم واکنش نشون میده دستشو سفت میکنه ولی از مچ به پایین اصلا حرکت نداره.. و اینکه جدیدا هم خیلی دستش درد میگیره تکونش که میدم... تورو خدا اگ پیاممو میخونی جواب بده بهم بگو علائم بچه تو چجوری بود خدا خیرت بده

سلام ببخشید شما چطور متوجه شدین که بچه هاتون دچار فلج ارب شدن ؟یعنی با دستشون چیزی نمیگرفتن یا چی؟منم زایمانم طبیعی بود برام از وکیوم استفاده کردن بچه نیومد و سز اورژانسی شدم 

میترسم بچه منم دچارش شده باشه 

علائمشو میشه بگید لطفا الان بجم سه ماهشه دستشو میبره تو دهنش و وسیله هم دستش میدم میگیره