سلام، کسی کوچولوش فلج ارب گرفته؟ تو رو خدا آگه کسی هست باید،پسر من سه ماه و نیم داره،وقت زایمان طبیعی به خاطر وزنش و حماقت دکترم فلج ارب گرفت، الان دست رو حرکت میده اشیا رو می گیره اما هنوز دستشزرپ مشت میکنم و کمتر از دست راست استفاده مبکنه، دکتر میگه کامل خوب میشه اما من نگرانم، خیلی نگرانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام .گروه مادرانی که بچشون فلج ادب شده تو سروش هست .به این شماره پیام بدید عضوتون میکنن۰۹۱۹۲۹۳۳۴۳۹..همه اطلاعات هست برای درمان بچتون .نگران نباشید پیگیر باشید درست میشه ان شاالله
سلام مامانا. من برای برادرزاده م دنبال یه مرکز کاردرمانی بودم. کلینیک حامی رو نمیدونم شنیدین یا نه ولی کارشون خیلی خوبه و تو فلج ارب تجربه دارن. الآن میبریمش اونجا خیلی بهتر شده. یه مطلبم دارن راجع بهش. حتما بخونید خیلی کمک میکنه توش تمرینای خونگی هم داره https://haamiclinic.com/فلج-ارب/
بچه ها تورو خدا جواب بدین... بچه من نزدیک دوماهشه فلج ارب گرفته موقع زایمان الان دستشو از بازو بالا میاره ارنجشو هم یه کمی تکون میده خمش که میکنم دستشو سفت میکنه و صاف میکنه... ولی دستش جدیدا درد میگیره ماساژش ک میدم... تورو خدا هرکی بچش اینجوری بوده پیام بده به من خیلی حالم بده
سلام عزیزم خوبی... دختر من هم فلج ارب گرفته الان تقریبا دوماهشه من خیلی حالم بده داغونم دختر منم اولا خیلی دستشو تکون نمیداد ولی الان دستشاز بازو و ارنج بالا میاره ارنجشو که خم و راست میکنم واکنش نشون میده دستشو سفت میکنه ولی از مچ به پایین اصلا حرکت نداره.. و اینکه جدیدا هم خیلی دستش درد میگیره تکونش که میدم... تورو خدا اگ پیاممو میخونی جواب بده بهم بگو علائم بچه تو چجوری بود خدا خیرت بده
سلام ببخشید شما چطور متوجه شدین که بچه هاتون دچار فلج ارب شدن ؟یعنی با دستشون چیزی نمیگرفتن یا چی؟منم زایمانم طبیعی بود برام از وکیوم استفاده کردن بچه نیومد و سز اورژانسی شدم
میترسم بچه منم دچارش شده باشه
علائمشو میشه بگید لطفا الان بجم سه ماهشه دستشو میبره تو دهنش و وسیله هم دستش میدم میگیره