2777
2789
عنوان

فلج ارب

| مشاهده متن کامل بحث + 12020 بازدید | 57 پست
سلام شکر خدا مشکل پسر من کامل برطرف شد و الان از دستش کامل و راحت استفاده میکنه، شیشه شیر. خودش میگی ...

تیدا الان دستش رو کمی بالا میاره و کمی مورب و ارنجش رو کامل خم میکنه و با اون دستش میکشش ،دکتر بغدادی به من گفت باید جراحی بشه اونم از نوع انتقال عصب از گردنش و چون به نخاع نزدیکه ما هیچ تضمینی نمیکنیم. منم ترسیدم به خاطر جراحی چیزیش بشه یا اصلا بازم یه خطای پزشکی دیگه پیش بیاد مث دنیا اومدنش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام شکر خدا مشکل پسر من کامل برطرف شد و الان از دستش کامل و راحت استفاده میکنه، شیشه شیر. خودش میگی ...

دکترش چه کارایی براش انجام داد؟

به غیر از فیزیوتراپی کاردرمانی هم میبردی؟

من الان تیدا رو فیزیوتراپی،اب درمانی،ماساژ و روغن مالی،کیسه اب گرم،بادکش برای خون رسانی بیشتر،طب سورنی همه رو دارم انجام میدم دیگه بخدا نمیدونم چکار کنم

قسمتون میدم سرودخت جان پسر منم سه ماهشه حین زایمان ارب شده بخدا لحظه ای نیست که گریه نکنم و لحظه ای نیست که به زور قرص نخوابم و با کابوس نپرم از خواب خیلی نگرانم 7 بار رفتم روانپزشک بیفایدست هرچیم کاردرمانی میکنم صبح تاشب توانم رفته دکتر هزار جا بردمش میگن باید صبر کنی اگه تا 6 ماهگی دستش به دهنش نبره عمل عصب میخاد. البته دستشو تا بالای سر میبره انگشتاش تکون میده مشت میکنه یکمم خم مینه میزاره رو گیشونیش اما تو دهنش نمیزاره مهمم همین تو دهنش هست. تو رو خدا اگه چیزی میدونین کمکم کنین اجرتون با فاطمه زهرا

قسمتون میدم سرودخت جان پسر منم سه ماهشه حین زایمان ارب شده بخدا لحظه ای نیست که گریه نکنم و لحظه ای ...

سلام عزیزم،ببخشید من مدتهاست به سایت سرنزدم، الان پیامت رو دیدم،با تمام وجود درکت میکنم، خیلی روزها سختی دارید،ببینید پسر من الان 13 ماه داره، و.دستش کاملا خوب شد خدا رو شکر،در طول روز باید خودتون ورزش بدید به دستش، شیشه شیر رو جوری بزارید که خودش دست بگیره،انگشتانش رو باز کنید و.ببندید، تو وان بنشونیدش و با دست آسیب دیده به آب ضربه بزنید،رشت فلکه صابرین ساختمان ایرانیان دکتر عباسقلیزاده ببریدش، ایشان تشخیص عالی دارن

تیدا الان دستش رو کمی بالا میاره و کمی مورب و ارنجش رو کامل خم میکنه و با اون دستش میکشش ،دکتر بغداد ...

والا من در مورد جراحی نمیدونم چیزی بهم،به ما خم گفتن جراحی ممکنه بخواهد،اما خب به اونجا نرسیدم شکر خدا،ببین اینها که میگیرم عالیه وقتی دست حرکت کنه و بالا بیاد یعنی حتماً خوب میشه مطمئن هستم چون رهام هم.همینجور بود که دکتر گفت دستش در حال بهبوده و نیاز به عمل نیست،خیلی بهش ورزش بده، دایم با دستش ور برو، و تو.وان هم.که میبریش سعی کن با دستش به آب ضربه بزنی،نگران نباش امید به خدا خوب.میشه، این چیزها که گفتید واقعا یعنی در حال بهبوده

قسمتون میدم سرودخت جان پسر منم سه ماهشه حین زایمان ارب شده بخدا لحظه ای نیست که گریه نکنم و لحظه ای ...

عزیزم این که میگیرم در مورد پسرت عالیه، یعنی فلج بر طرف شده و عصب داره برمیگزده الکی خودت رو نباز، پسر من هم با همین علایم خوب.شد، خدا رو شکر مشکل گل پسر تو هم رفع شده،اصلا نگران نباش 

سلام توروخدا به من بگید نشونه های بهبود دست پسرتون چی بوده تا دلگرم بشم 

سلام دوست عزيز،من ٣٢سالمه،فلج ارب دارم،از ٤٠روزگي تا ٤سالگي مدام فيزيوتراپي رفتم و بعدش هم چند سال يكبار تكرارش كردم،تمام خاطرات كودكيم دست چپم يل  تو گچ بود يا دست راستم بسته بودن به پشت كمرم تا از دست چپم استفاده كنم فقط اما الان از نظر ظاهري هيچ مشكلي ندارم،حرفه ايي رزمي كار ميكردم و تا كمربند قهوه ايي هم رفتم ،تا به كسي نميگفتم نميفهميد خودش،حتي همسرم هنوز كامل نميدونه كه محدوديت هاي حركتي دست من چيه اما ميدونه كه مشكل كشيدگي اعصاب داره،هميشه ورزشكار بودم و مدال مياوردم ،دانشگاه رفتم الان مهندس معمارم و تو شهرداري كار ميكنم،همه ي اينارو گفتم كه بدوني اين اصلا مسئله ي مهمي نيست مشروط به اينكه تو فيزيوتراپي و كار درماني و ورزش كم كاري نكنيد،جراحي براي من توصيه نكردن و وقتي ١٤سالم بود و رفتم تست اعصاب،گفتن اعصاب دست چپم ٩٠درصد ترميم شده و جز بهترين هاي اين ترميم هستم،و جراحي احتمال داره كه به اعصابم آسيب بزنه و كار سختيه و بي خيالش شدم،شما هم غصه نخور و تا ميتوني مثل مادر من كه من ٤سال هر روز برد فيزيوتراپي و من مديونش هستم تمام تلاشت بكن😘

من بچم همین مشکل براش پیش اومد چون وزنش زیاد بود،ولی خوشبختانه تا ۶ماه کاملا خوب شد،میخواستم بگم خودتونو ناراحت نکنید ۹۰درصد این افراد کاملا خوب میشن فقط به خاطر اینکه مفصل هاش خشک نشن دستش را به آرامی حرکت دهید انشالله خوب میشه

سلام نمیدونم بعد این مدت نظرمو می بینید یا نه من دستم معلولیت ارب داره پانزده سالمه دستم الان فقط حس پیدا کرده هفت سالم بود عمل کردم سه سال اول تولدمم کار درمانی و زیر برق بودم تاثیر نداشت امیدوارم بچه تون خوب شه ولی من تاثیری نداشته...

گفتن هجده سالم بشه دوتا عمل میتونن برام انجام بدن...

هوای پسرتون و داشته باشین اینده سختی در پیششه هرچند من دختر بودم برام سختتر بود 

خدانگهدار