2777
2789
گفت بهم عفونت داره نمیشه ببندمش خب خداروشکرکه حالشون خوب شده تازه دوهفته هم قرص قوی چرک خشکن میخوردم

عمل باز همینه دیگه نمیبندنش.من میگم از اول میرفتی با لیزر. دکتر شوهر منم بهش میگفت به حرف زنت گوش نکن این باید عمل باز بشه لیزر و این حرفها همش تبلیغه.  من رفتم پیش دکتر تاجبخش. الهی خدا هر چی دلش میخواد بهش بده. به شوهرم گفت عمل من بیست دقیقه طول میکشه بدون نقاهت . پول هم ازت نمیگیرم اگر درد داشتی یا برگشت که هیچ ولی اگر خوب شدی بیا پولشو بده. همونجا عملش کرد . کار شوهر منم سنگین بود ولی اینقدر حالش خوب بود روز بعد رفت سر کار. چهار پنج تا بخیه خورد کلا. من ایشون رو به خیلیا معرفی کردم.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عمل باز همینه دیگه نمیبندنش.من میگم از اول میرفتی با لیزر. دکتر شوهر منم بهش میگفت به حرف زنت گوش نک ...

با لیزر برا موردایی ک مثه جوش اومده بالا

دکتر ب من گفت من ک سوراخ یا همون سینوس داره باید باز باشه چون عمقش اینجور مشخق نیس

درکت میکنم من اینقد جیغ میزدم که بهم میگفتن داداش کوچیکم صدامو شنیده داره گریه میکنه

😔کی عمل کردی عزیزم من تواین عمل۴کیلووزن کم کردم ازبس دردکشیدم واسترس داشتم

عزیزمی چشم  نگران نباش تیوپ طبی و لیزرم فراموش نکن بعد خوب شدنت بگو برا همون قسمت دکتر سونو بن ...

خدانگهدارچشمات باشه گلم چشم حتماممنون وقت گذاشتی حاجت رواباشی همیشه مهربون

با لیزر برا موردایی ک مثه جوش اومده بالا دکتر ب من گفت من ک سوراخ یا همون سینوس داره باید باز باشه ...

نه عزیزم. مال ایشون هم دقیقا سوراخ شده بود و اینقدر هم پیشرفته بود خون و عفونت میزد بیرون. اون دکترا به ما هم از این حرفا زدن من گوش نکردم بردم با لیزر عمل کرد راحت شد.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز