2777
2789
یکی از اقوام ما باز بود عملش تا یک ماه نمیتونست از خونه بره بیرون.از شدت درد.فکر کنم طبیعی باشه ولی ...

من حتی ازدردش نمازهم وایساده کامل میخوندم من الان ۴روزه زخمم کامل بسته شده هرروزشستشومیدادم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

محلشو با سرم خوب بشور  من تز عسل استفاده کردم اواخرش عسلت باید اصل باشه زود خوب شد بعدش سونو ا ...

زخمم ۴روزه کامل بسته شده فقط موقع نشستن درد دارم همون جای عمل دردش مث اول که عمل کردم نیست

خب چرا عمل باز آخه؟؟؟؟ من همسرم رو بردم پیش دکتر تاجبخش.  با لیزر عملش گرد . نیم ساعت طول کشید . روز بعدش هم بلند سد رفت سر کار. الان یازده سال میگذره هیچ برگشتی هم نداشته.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
خب چرا عمل باز آخه؟؟؟؟ من همسرم رو بردم پیش دکتر تاجبخش.  با لیزر عملش گرد . نیم ساعت طول کشید ...

گفت بهم عفونت داره نمیشه ببندمش خب خداروشکرکه حالشون خوب شده تازه دوهفته هم قرص قوی چرک خشکن میخوردم

آره رفتم گفت اگه علایمت مث اول شدکه غده ایجادشدیاخارش وایناداشتی بیاالان بسته شده فردامیرم بازببینه

اره حتما برو 

به منم همینا گفت ولی من مرتب میرفتم موهای اطرافش و حتما بزن بعدم لیزر کن

انشاالله زود خوب میشی

2790
2778
2791
2779
2792