گفت بهم عفونت داره نمیشه ببندمش خب خداروشکرکه حالشون خوب شده تازه دوهفته هم قرص قوی چرک خشکن میخوردم
عمل باز همینه دیگه نمیبندنش.من میگم از اول میرفتی با لیزر. دکتر شوهر منم بهش میگفت به حرف زنت گوش نکن این باید عمل باز بشه لیزر و این حرفها همش تبلیغه. من رفتم پیش دکتر تاجبخش. الهی خدا هر چی دلش میخواد بهش بده. به شوهرم گفت عمل من بیست دقیقه طول میکشه بدون نقاهت . پول هم ازت نمیگیرم اگر درد داشتی یا برگشت که هیچ ولی اگر خوب شدی بیا پولشو بده. همونجا عملش کرد . کار شوهر منم سنگین بود ولی اینقدر حالش خوب بود روز بعد رفت سر کار. چهار پنج تا بخیه خورد کلا. من ایشون رو به خیلیا معرفی کردم.
خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
با لیزر برا موردایی ک مثه جوش اومده بالا دکتر ب من گفت من ک سوراخ یا همون سینوس داره باید باز باشه ...
نه عزیزم. مال ایشون هم دقیقا سوراخ شده بود و اینقدر هم پیشرفته بود خون و عفونت میزد بیرون. اون دکترا به ما هم از این حرفا زدن من گوش نکردم بردم با لیزر عمل کرد راحت شد.
خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن