2789
عنوان

شیر کمکی

195 بازدید | 20 پست

سلام.پسر من الان دو روزه شیر خودمو میخوره انگار سیر نمیشه.یک ساعت زیر سینه میخوره ولی انگار سیر نمیشه.چکار کنم؟شیر کمکی باید بگیرم؟اخه دکترش گفت یه ربع بیست دقه باید بخوره اونم هر دوساعت یک بار.

۳۸ روزشه.خوب هم وزن گرفته.ینی شیرم خوب نیست سیر نمیشه؟؟از کجا بفهمم سیر شده یا گشنشه؟؟اخه هر بار بچه سینه بگیره میک میزنه دیگه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم، نه اگه نوزادتون وزن گرفتن یعنی شیرت خوبه و سیرش می کنه. من دوقلو دارم یکی از قلام اینجور ...

از کجا فهمیدی رفلاکس داره؟؟من چجوری بفهمم؟دیشب تا یک شب سینم تو دهنش بود تا میاوردم بیرون انگار سیر نشده لج میکرد.تا نیزاشتم میک میزد وچشاش میبست.

من چکار کنم؟؟

از کجا فهمیدی رفلاکس داره؟؟من چجوری بفهمم؟دیشب تا یک شب سینم تو دهنش بود تا میاوردم بیرون انگار سیر ...

بردم فوق تخصص گوارش کودکان. سون نوشت تو سونو مشخص شد، ان شالله مال کوچولو شما این نباشه. میدونم خسته این با خودتون میگی انگار قراره بقیه عمرم با شیر دادن بگذره ولی سر دو ماه درست میشه اونوقت اون ناز می می کنه واسه شیرخوردن، 

بردم فوق تخصص گوارش کودکان. سون نوشت تو سونو مشخص شد، ان شالله مال کوچولو شما این نباشه. میدونم خسته ...

البته پسرم یکم کولیک داره.پاهاش میاره تو شکمش.کولیکید میدم 

همیشه نه.بعضی وقتا خیلی کم.گاهی هم پنیری.وقتی بعد شیر زیاد بالا پایینش کنم یا شکمشو بمالم بالا میاره ...

یکی از دوقلوهای من اصلا شیر بالا نیاورد ولی رفلکس شدیدتر نسبت به اونی بود که تا میخورد بالا

میاورد. ولی توصیه ی من به شما دوست عزیز شیر خودت مطمئنم جوابگوی دلبندته اصلا شیر هش نده من به دوقلوها یک قطره شیر خشک ندادم و تا الان که ده ماهه هستم شیر خودم بوده به تغذیه خودت برس بخصوص کله پاچه ، سیرابی، آجیل و نون خامه ای و چای نبات کمرنگ فراوون بخور

ببخشید پسر من پنجاه روزشه منم شیر کمکی روزی ۲ پیمانه بهش میدم اونم گاهی بالا میاره و یبارم شدید استف ...

احتمالا رفلاکس ببرش دکتر ، ولی سر شش ماه درست میشه تضمینی. یه توصیه دوستانه شیرخشک نده به تغذیه خودت برس شیرت مقوی کن آب کله پاچه سیرابی آبگوشت آجیل و نون خامه و چای نبات کمرنگ من به دوقلوهام یه قطره شیر خشک ندادم و با شیر خودم و تغذیه درست هر ماه یک. کیلو دویست اضافه می کردن ماشالله لبنیات و گوجه و سویا فعلا تا ۶ ماه نخور در عوض مکمل کلسیم بخور