2789
عنوان

شیر کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 20 پست
اگر هم کولیک دارن پدیلاکت و کولیکز بگیرین و صبح ها پدیلاکت و روزی ۳ بار صبح ظهر شب کولیکز بدین

من فقط کولیکید میدم.پدی لاکت میگن یبوست میاره درسته؟؟دوسندارم زیاد دارویی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا رفلاکس ببرش دکتر ، ولی سر شش ماه درست میشه تضمینی. یه توصیه دوستانه شیرخشک نده به تغذیه خودت ...

تغذیه چیا بده؟ماست و شیر بده؟پنیر چطور؟کره چطور؟؟من کره مربا میخورم.میوه چیا خوبه؟من اصلا میوه نمیخورم.نمیدونم چیا خوبه.سیب میگن نفاخه.مرکبات میگن بده.والا موندم میوه چی بخورم.خسته شدم

من فقط کولیکید میدم.پدی لاکت میگن یبوست میاره درسته؟؟دوسندارم زیاد دارویی بشه

شرمنده دیر اومدم گرفتارم ببخشید، نه اتفاقا روده رو تنظیم می کنه، کولی هم کاملا گیاهی مال شرکت ویران آلمان ترکیبش خودت هم مزه کنی میفهمم نبات و رازیانه و .... همچین چیزاییه

تغذیه چیا بده؟ماست و شیر بده؟پنیر چطور؟کره چطور؟؟من کره مربا میخورم.میوه چیا خوبه؟من اصلا میوه نمیخو ...

کره مربا عالی بخصوص اگه کره محلی باشه.لبنیات بخصوص شیر فعلا نخور. آبگوشت، کله پاچه عالیه و سیرابی، دلستر  چای تخم مرغ محلی  ، ....، خلاصه بخور تا شیر داشته باشی خیلی سخت نگیر.