2777
2789
عنوان

سلام . چه کنم دخترم شستشو نخوره؟

98 بازدید | 11 پست

دخترم یک سال و ده ماهشه، دوهفته است که از شیر گرفتمش، موقع خواب انگشت شستشو میخوره.

البته از اول این عادتو داشت. کلا وقتی پتوشو که خیلی عاشقشه میبینه سرشو میذاره روش، احساس آرامش بهش دست میده  شروع میکنه به مکیدن انگشتش ، که موقع خواب طولانی تر این کارو میکنه. میخوام ترکش بدم. راهکاری دارید؟

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من تا ۳ سالگی خورد خود بخود از سرش افتاد هیچی نمیشه نگران نباش

آخه چون عادت موقع خوابشه میترسم ترکش نکنه. تو خواب هم این کارو میکنه. البته نه دائم

آخه چون عادت موقع خوابشه میترسم ترکش نکنه. تو خواب هم این کارو میکنه. البته نه دائم

دختر منم همینطور بود موقع خواب حتما میخورد روانشناس گفت ارامبخشه براش ولش کن عصبی میشه اگه ازش بگیری

دختر منم همینطور بود موقع خواب حتما میخورد روانشناس گفت ارامبخشه براش ولش کن عصبی میشه اگه ازش بگیری

آره متوجه شدم که دقیقا احساس آرامش میکنه با این کار. چون از شیر هم که گرفتمش براش سخت بود و هنوز با وجود گذشت بیش از دوهفته گه گاه یادش میکنه. میترسم اینم ازش منع کنم آسیب ببینه

عزیزم بنظرم اذیتش نکن.با توجه به اینکه تازه از شیر گرفتمش و اینکه میگی با این کار آرامش میگیره ،چرا ...

نگرانم که نتونه ترکش کنه. ضمن اینکه چون صبح ها که بیدار میشه و باز شستشو میکنه دهنش و میخوابه، صبح ها دست  و نفسش بوی ناخوشایندی میده. نگران دندوناش هم میشم که با دهانش باز نفس میکشه ،خراب نشه