2777
2789

گلم من چندسال بدنسازی میکنم.برای آب کردن شکم باید ورزشهای هوازی روزی نیم ساعت انجام بدید مثل پیاده روی ،دویدن،طناب،ورزشهایی که ضربان قلب رو بالا ببره میگن هوازی ،در کنارش هفته ای دو الی سه بار حرکاتی مثل دراز نشست یا حرکات دیگه ی شکم رو در سه ست بیست تایی باید انجام بدید،تغذیه هم خیلی خیلی مهمه مثلا باید نون سفید و برنج از غذات حذف بشه یا باید به حداقل برسونی،اگر اینهارو همش رو انجام بدی در عرض دوماه تاثیرش رو میبینی و تقریبا شکم آب میشه،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم من چندسال بدنسازی میکنم.برای آب کردن شکم باید ورزشهای هوازی روزی نیم ساعت انجام بدید مثل پیاده ر ...

عزیزم مثلا برنج در هفته چه مقدار خورده بشه؟

شیرینی جات هم باید کلا حذف بشه درسته؟

پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....
عزیزم مثلا برنج در هفته چه مقدار خورده بشه؟ شیرینی جات هم باید کلا حذف بشه درسته؟

دقیقا شیرینیجات و قند باید حذف بشه،اگر بجای نون لواش نون جو و یا سنگگ استفاده شه خوبه،اما نون لواش واسه شکم وحشتناکه،برنج هم اندازه هشت تا قاشق،بجای برنج حبوبات مصرف شه که پروتیین دارن و یا ماهی و فیله مرغ یا سفیده ی تخم مرغ.چربی هم کم استفاده شه؛و اینکه شام رو باید تا ساعت هفت خورده بشه،دیرتر خورده شدن شام باعث میشه شکم بزرگ بشه،دوستانی داشتم شکم بزرگی داشتن و با این روش قشنگ در عرض دوماه شکم کاملا جمع شده 

دقیقا شیرینیجات و قند باید حذف بشه،اگر بجای نون لواش نون جو و یا سنگگ استفاده شه خوبه،اما نون لواش و ...

ممنون از توضیحت

من شیرینی خیلی دوست دارم میشه گاهی مصرف کنم مثلا هفته ای یه بار یا کلا باید بی خیال بشم؟!

پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....
ممنون از توضیحت من شیرینی خیلی دوست دارم میشه گاهی مصرف کنم مثلا هفته ای یه بار یا کلا باید بی خیال ...

هفته ای یه دونه نه بیشتر اشکال نداره.اما دوست عزیز تک تک چیزهایی که گفتم اعم از ورزش و تغذیه باید حتما باهم انجام بشه

هفته ای یه دونه نه بیشتر اشکال نداره.اما دوست عزیز تک تک چیزهایی که گفتم اعم از ورزش و تغذیه باید حت ...

خیلی لطف کردی عزیزم🌷