2789
عنوان

عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 23 پست
نه سه تا اعضای خانوادش سه سال پیش تو تصادف فوت کردن گفت نمیتونم تو روی مادرم خجالت میکشم میگع یاد خو ...

قبلش یه سفری چیزی برین بعدش یه شام کوچیک و بعدشم آتلیه سر خونه زندگی تون من خواهرم این کارو کرد الانم خدا رو شکر یه بچه داره

قبلش یه سفری چیزی برین بعدش یه شام کوچیک و بعدشم آتلیه سر خونه زندگی تون من خواهرم این کارو کرد الان ...

اولین نفر مامان بزرگم بهم طعنه میزنه.... کاش که تاثیر بد نزاره و عقده نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم واقعا عقده بشه رو سر شوهرم خالی کنم اخه وضع مالیش خوبع

منم جشن عروسم درحد چهل نفربود و لباس عروس پوشیدم رفتم ارایشگاه و اتلیه و خودمون فیلم گرفتیم عقده نشد برام

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
نامزدی گرفتیم یع شام دادیم قراره عقد محضر باشع عروسس ماه عسل بعد ماه عسلم یه دور همی بدون بزن و بکوب

خوب پس الان مشکلت فقط لباس عروس؟

موقع عقد بپوش و آتلیه برو

بعد ماه عسل که بزن و بکوب گرفتی لباس مجلسی نباتی و این زنگی ها بپوش اون موقع هم آتلیه برو

دستمو ول نکن🤲🏻
خوب پس الان مشکلت فقط لباس عروس؟ موقع عقد بپوش و آتلیه برو بعد ماه عسل که بزن و بکوب گرفتی لباس مج ...

عزیزم مشکلم بیشتر فامیلای خودمع من سنم زیاد نیست شکل عروسی ک قراره برا من بگیرن شبیه سن بالاها و مطلقه هاست من خودم ب شوهرم گفتم درکت میکنم مشکلی ندارم ولی بعدها میگن دختر فلانی رو چطور بردن خونه بخت میترسم این حرفا روم تاثیر بزاره

عزیزم مشکلم بیشتر فامیلای خودمع من سنم زیاد نیست شکل عروسی ک قراره برا من بگیرن شبیه سن بالاها و مطل ...

عزیزم دهن مردم همیشه بازه، خودتو از الان درگیر این حرف ها نکن

شما که شام دادین، بزن. بکوب هم که قراره بگیری، ماه عسل هم که میری 

پس بیخیال حرف بقیه، حال خودتو الکی واسه حرف مفت دو نفر دیگه خراب نکن. با انرژی مثبت برو سر خونه زندگیت انشالله بهترین اتفاقات واست میافته

دستمو ول نکن🤲🏻